Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C

Elektromos rollert lehet nyerni a VKSZ-el

2022. január 18. 12:01 // Forrás: VKSZ Zrt.
Elégedettségi felmérést indított az ügyfelei körében a VKSZ Zrt. és a VHK Nonprofit Kft. A kérdőív kitöltői közt nyereményeket, többek közt egy elektromos rollert sorsolnak ki.

Hat közszolgáltatásról, a parkolásról, távhőszolgáltatásról, piacról, hulladékgyűjtő telep működéséről, hulladékgazdálkodásról és az ügyfélszolgálat működéséről várja a veszprémiek véleményét a városi szolgáltató. Mint írják, a felmérés célja, hogy visszajelzést kapjanak ügyfeleiktől és a jövőben még nagyobb elégedettséggel tudják végezni a munkájukat.

Hozzáteszik, hogy a vélemények a kérdőívet kitöltők nevének és egyéb személyes adatainak rögzítése nélkül kerülnek feldolgozásra, ugyanakkor aki megadja nevét és személyes adatait, az egy nyereményjátékban is részt vehet, amelyben egy 110.000 forint értékű éves nappali bérletet lehet nyerni a Bagolyvár parkolóházba, illetve egy másik szerencsés veszprémi egy elektromos rollerrel gazdagodhat.

A kérdőívet erre a linkre kattintva lehet elérni.

A kérdőív 2022. március 13-ig elérhető.

vehir.hu
további cikkek
Kisautó segíti a közelekdést a sírok között VKSZ Zrt Kisautó segíti a közelekdést a sírok között Ismét működik az a kisautó, ami segít eljutni az embereknek szeretteik sírjához a város legnagyobb sírkertjében, a Vámosi úti temetőben. Az VKSZ Zrt. beruházásaként a környezetbarát elektromos autó szolgáltatását bárki igénybe veheti, derült ki a csütörtök délelőtt a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. 2024. március 27. 16:38 Mégis marad a városban cserebere pont VKSZ Zrt Mégis marad a városban cserebere pont Az utóbbi napokban nagy visszhangott váltott ki Veszprém felelős gondolkodású lakosai körében az, hogy a VKSZ Zrt. bejelentette: felszámolja a Cholnoky úton lévő cserebere pontot, mivel az elmúlt időszakban már kezelhetetlenné vált a helyzet azzal, hogy páran hulladéklerakónak kezdték használni az amúgy a körforgásos gazdaságot erősíteni hivatott pontot. A VKSZ Zrt. az emberek igényére reagálva most bejelentette, hogy nem kell elbúcsúzni a kezdeményezéstől, az új helyszínen folytathatja a működését hamarosan. 2024. március 14. 11:30 Mégsem volt elég érett Veszprém a cserebere ponthoz Mégsem volt elég érett Veszprém a cserebere ponthoz A VKSZ Zrt. jelenlegi helyén felszámolja és átgonolja jövőbeni működését az alig fél éve működő swop-boxnak, azaz cserebere pontnak, ami a körforgásos gazdaságot hivatott volna erősíteni Veszprémben. 2024. március 12. 10:11 Ez lesz a karácsonyfák sorsa Veszprémben Ez lesz a karácsonyfák sorsa Veszprémben A 2024-es évben is, hasonlóan az elmúlt évek bevett gyakorlatához, január 8-tól külön gyűjtőjárattal gyűjtik össze a kihelyezett fenyőfákat. 2024. január 5. 11:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.