Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Veszprémben tartott fórumot a Mi Hazánk Mozgalom

2022. január 13. 11:23
Veszprémben tartott lakossági fórumot a Mi Hazánk Mozgalom, amelyen a párt elnökhelyettese, Dúró Dóra ismertette országos programjuk legfontosabb elemeit, valamint az érdeklődők előtt bemutatkozott Kovacsics Zsolt is, a Mi Hazánk veszprémi jelöltje az áprilisi országgyűlési választásokon.

Körülbelül félszáz érdeklődő előtt zajlott a Mi Hazánk Mozgalom veszprémi fóruma szerda kora este, ahová hivatalos volt Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese is. A fórum előtt a politikus rövid sajtótájékoztatón ismertette a nemzeti radikális párt fő programjait.

Ezek alapján a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt, amelyik tiltakozik a Covid-oltások ellen, nem értenek egyet annak kötelezővé tételével és a gyermekek beoltásával sem. Továbbá nem tudnak elfogadni semmilyen lezárást és korlátozást sem, mondta el Dúró Dóra.

Dúró DóraDúró Dóra

A párt gazdaságpolitikájában a turizmus fellendítésére helyezné a hangsúlyt, emellett a mezőgazdasági beruházásokra építenék a magyar nemzetgazdaságot. Az elnökhelyettes kiemelte, hogy utóbbit Toroczkai László, a párt elnöke, Ásotthalom polgármestere már elkezdte megvalósítani. Egy olyan édesburgonya feldolgozó üzemet hozott létre a 4000 fős településen, amely 100%-ban önkormányzati tulajdonú, nonprofit jellegű, helyi termelőktől vásárolja az alapanyagokat, így biztos megélhetést kínál a helyieknek és az ott dolgozóknak.

Végezetül elmondta, szeretnék eltörölni a képviselők mentelmi jogát, ez lenne az egyik első lépésük. Továbbá felállítanának egy korrupcióellenes ügyészséget is.

Dúró Dóra és Kovacsics ZsoltDúró Dóra és Kovacsics Zsolt

A fórumon ezután bemutatkozott az érdeklődők előtt Kovacsics Zsolt is, aki a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltje lesz az április 3-ai országgyűlési választáson. A párt egyébként mind a 106 egyéni választókörzetben indít jelöltet.

Jelen állás szerint - amennyiben minden jelöltnek sikerül összegyűjtenie az induláshoz szükséges támogató aláírásokat - a Fidesz-KDNP, az ellenzéki összefogás, a Reformerek és a Mi Hazánk Mozgalom jelöltjével együtt már 4 induló biztosnak tűnik Veszprém megye 1. sz. választókörzetében.

Hajas Bálint
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.