Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

500 forintért látogatható az állatkert az ünnepi időszakban

2021. december 21. 15:29
Kedvezményes áron, egységesen 500 forintért látogatható a Veszprémi Állatkert december 24. és január 2. között.

Az akciót Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter parlamenti képviselő jelentették be kedden.

Az állatkertben soha nem látott fejlesztési hullám valósult meg az elmúlt években, a zoo minden évben tudott újdonságot mutatni a látogatóinak – mutatott rá a polgármester. Hozzátette: azért is kezdeményezték az ünnepi akciót, mert fontos, hogy az intézmény ne csak a turistáknak nyújtson feledhetetlen élményeket, hanem a veszprémieknek is. 

Porga Gyula, Ovádi Péter, Török LászlóPorga Gyula, Ovádi Péter, Török László

Ovádi Péter az akció részleteit ismertetve elmondta: december 24. és január 2. között 500 forintos áron lehet belépőjegyet váltani az állatkertbe.

Török László igazgató kérdésre válaszolva elárulta, hogy az állatkert idén több mint 300 ezer látogatót fogadott, ami már csak azért is kitűnő eredmény, mert a pandémia miatt hosszú ideig zárva kellett maradniuk év elején, majd utána is egy ideig csak védettségi igazolvánnyal engedhettek be látogatókat, ami érezhetően visszafogta a forgalmat. Ennek ellenére a korábbi évek átlagosan 370 ezer fős látogatottságától nem is marad el annyira a 2021-es eredmény.

Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint
további cikkek
A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. ma 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. tegnap 21:41 Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Ismét megszervezi gyereknapi akcióját a Híd a Városért képviselőcsoportja: idén is várják a veszprémiektől azokat a használt, de még jó állapotban lévő játékokat, amelyeket gyereknap alkalmából a város játszóterein helyeznek majd el. ma 8:12 Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba A beavatkozást fogom javasolni holnap a kormánynak – így válaszolt az Index kérdésére Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter arra, hogy szerdán dönt a kormány az üzemanyagárak esetleges szabályozásáról.  tegnap 12:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.