Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 29. Taksony
Veszprém
1°C
2023. november 29. Taksony
Veszprém
1°C

Stabilitás a VEDAC vezetésében

2021. december 10. 8:32 // Forrás: VEDAC
A klub két éve újraválasztott elnöksége további öt évre hosszabbította meg az ügyvezető igazgató, Németh Attila kinevezését.

A VEDAC alapszabályának rendelkezése szerint a klub elnöksége nyílt pályázatot írt ki az ügyvezető igazgatói pozíció betöltésére, melynek eredményeként a jelenlegi ügyvezetőt nevezte ki további öt évre.

További öt évre meghosszabbították Németh Attila ügyvezető igazgató kinevezésétTovábbi öt évre meghosszabbították Németh Attila ügyvezető igazgató kinevezését

Az 1990-ben alapított egyesületnek Németh Attila a harmadik ügyvezetője Kun László és Földesi Tibor után. 2009 novembere óta tölti be a pozíciót, a klub mindenkori elnöksége kétszer egy évre és immár harmadszor öt évre nevezte ki.

A VEDAC szervezetének erőssége, hogy a vezetősége stabil, a klub által elkötelezett, szakmai és morális téren értékazonos, a saját területén hozzáértő és fejlődőképes személyekből áll. Az Elnökség és a Felügyelő Bizottság 2014 óta, az ügyvezető igazgató 2009 óta, a szakmai igazgató 2016 óta tölti be pozícióját. Ez az állandóság a klub stabilitásának és fejlődőképességének alappillére.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.