Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 9. Natália
Veszprém
0°C
2023. december 9. Natália
Veszprém
0°C

Mezei futó viadal Nemesvámoson

2021. november 5. 10:05 // Forrás: VEDAC
Szombaton, Nemesvámoson rendez rangos mezei futó versenyt a VEDAC, a szervezők technikás pályával és tartalmas programmal készülnek.

November 6-án, Nemesvámoson rendezi a VEDAC a Magyar Atlétikai Szövetség által kiírt Mezei Futó Magyar Liga versenysorozat második állomását és a Sport XXI. program közép-dunántúli régiójának mezei futó versenyét.

A program 11.00-kor, a 2010-2011-ben születettek Sport XXI. versenyével kezdődik, majd a 2012-2014 között születettek kölyökfutamával folytatódik az Öveges Zsalutechnika Kupáért. Déltől az U14, U16, majd az U18, U20 futamok rajtolnak, a sort pedig a felnőtt Mezei Futó Liga versenyek zárják a VESZ-MONT GROP Kupáért.

Fotó: VEDACFotó: VEDAC

A verseny védnökei Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Sövényházi Balázs, Nemesvámos polgármestere, akik a díjátadásban is segédkezni fognak.

Több mint 400 versenyzőt várunk a hagyományt, rangot és a futó szakágunk nagy ünnepét is jelenő mezei futó viadalra, melynek Nemesvámos hosszú évek óta remek házigazdája. A szervező csapatunk a szívét és minden energiáját beletette az előkészületekbe, bízunk benne, hogy kedvező időjárás és remek hangulat hálálja meg a munkát

– tájékozatott Németh Attila, a VEDAC ügyvezető igazgatója, aki azt is elmondta, hogy a lebonyolításban futó és dobó atléták, edzők egyaránt részt vesznek, ez teszi igazán csapatmunkává a rendezést.

A Liga versenyekre több mint 200 nevezés érkezett, a Sport XXI. versenyre és a kölyökfutamra pedig a helyszínen lehet nevezni, így a végleges résztvevői létszám a verseny napján, szombaton derül ki.

vehir.hu
további cikkek
Megnyitott az eplényi sípálya szabadidősport Megnyitott az eplényi sípálya Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn. 2023. december 4. 14:14 Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés szabadidősport Július 27-én lesz a 2024-es Hervis Balaton-átevezés A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) jövőre július 27-én rendezi meg a hetedik Hervis Balaton-átevezést, amelyre február elsejétől lehet majd nevezni. 2023. december 3. 21:56 Adventi tájfutás és adománygyűjtés szabadidősport Adventi tájfutás és adománygyűjtés A Veszprémi Honvéd SE december 3-án 10.30 és 12.00 között jótékonysági futást rendez a Veszprémi Családsegítő számára, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak. 2023. november 30. 22:39 Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban szabadidősport Kétmillió forintnyi sportfejlesztés az iskolákban A közel 4500 résztvevővel lezajlott Valeo-Rotary Futónap eredményei alapján 2 millió forint értékben adott át hasznos sporteszközöket a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém és a VEDAC november 28-án, a Városi Stadion futófolyosóján. Az októberben megrendezett, a VEB2023 által is támogatott „Fuss az Iskoládért!” programon a létszámarányosan legtöbb diákot megmozgató Veszprém vármegyei iskolákat díjazták. 2023. november 30. 22:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.