Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Mezei futó viadal Nemesvámoson

2021. november 5. 10:05 // Forrás: VEDAC
Szombaton, Nemesvámoson rendez rangos mezei futó versenyt a VEDAC, a szervezők technikás pályával és tartalmas programmal készülnek.

November 6-án, Nemesvámoson rendezi a VEDAC a Magyar Atlétikai Szövetség által kiírt Mezei Futó Magyar Liga versenysorozat második állomását és a Sport XXI. program közép-dunántúli régiójának mezei futó versenyét.

A program 11.00-kor, a 2010-2011-ben születettek Sport XXI. versenyével kezdődik, majd a 2012-2014 között születettek kölyökfutamával folytatódik az Öveges Zsalutechnika Kupáért. Déltől az U14, U16, majd az U18, U20 futamok rajtolnak, a sort pedig a felnőtt Mezei Futó Liga versenyek zárják a VESZ-MONT GROP Kupáért.

Fotó: VEDACFotó: VEDAC

A verseny védnökei Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Sövényházi Balázs, Nemesvámos polgármestere, akik a díjátadásban is segédkezni fognak.

Több mint 400 versenyzőt várunk a hagyományt, rangot és a futó szakágunk nagy ünnepét is jelenő mezei futó viadalra, melynek Nemesvámos hosszú évek óta remek házigazdája. A szervező csapatunk a szívét és minden energiáját beletette az előkészületekbe, bízunk benne, hogy kedvező időjárás és remek hangulat hálálja meg a munkát

– tájékozatott Németh Attila, a VEDAC ügyvezető igazgatója, aki azt is elmondta, hogy a lebonyolításban futó és dobó atléták, edzők egyaránt részt vesznek, ez teszi igazán csapatmunkává a rendezést.

A Liga versenyekre több mint 200 nevezés érkezett, a Sport XXI. versenyre és a kölyökfutamra pedig a helyszínen lehet nevezni, így a végleges résztvevői létszám a verseny napján, szombaton derül ki.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.