Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ

2021. szeptember 15. 12:46
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Középiskolai Labdarúgó Program keretében idén is megrendezi a Fair Play Kupát. A szervezők várják a Veszprém megyei intézmények jelentkezését is.

A Fair Play Kupát már hosszú évek óta rendszeresen megrendezi a Magyar Labdarúgó Szövetség. A torna célja, hogy a középiskolák diákjai közül azok is versenyezhessenek, akik nem rendelkeznek labdarúgó- vagy futsal-igazolással.

Ennek tudatában a szervezők olyan középiskolás csapatok jelentkezését várjak, amelyekben minden tanuló amatőr a labdarúgás színterén. Nemcsak a fiúknak, a lányoknak is lesz lehetőségük versenyzésre.

Az Ipari iskola csapatai rendszeresen szép teljesítményt nyújtanak (archív fénykép)Az Ipari iskola csapatai rendszeresen szép teljesítményt nyújtanak (archív fénykép)

Megyénkben három városban lesz lebonyolítva a megmérettetés: Veszprémben (okt. 19.), Ajkán (okt. 20.), illetve Pápán (okt. 21.), egy adott iskola több csapatot is nevezhet.

Jelentkezni a fairplaycup.mlsz.hu weboldalon lehet.

Finta Péter, a szövetség Veszprém megyei igazgatója kérdésünkre hangsúlyozta, a torna az egészségre való nevelést, a labdarúgás megismertetését szolgálja. Úgy fogalmazott, minél több fiatal rúg bőrbe, annál többen szerethetik meg a sportágat.

Simon Dani
további cikkek
Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Sípmester Fesztivál Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye labdarúgó játékvezető-válogatottja története során először hódította el a Sípmester Fesztivál trófeáját, miután a vasárnap délutáni döntőben 1-0-ra felülmúlta Bács-Kiskun vármegye csapatát. A rendezvény remek hangulatban zajlott, sokáig fogják emlegetni. 2024. január 8. 13:28 Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben vármegyei foci Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható. 2024. január 4. 8:44 Új műfüves focipályát adtak át az egyetem felső kampuszán Új műfüves focipályát adtak át az egyetem felső kampuszán Kedd este az egyetemi házibajnokság soron következő fordulója előtt ünnepélyes keretek között adták át a Pannon Egyetem felső kampuszán lévő pályát, ami egyébként a város számára is nyitott. 2023. november 8. 13:47 Kezdetét vette az ADA-BAU kispályás bajnokság szabadidősport Kezdetét vette az ADA-BAU kispályás bajnokság Az elmúlt hétvégén kezdetét vette az ADA-BAU kispályás labdarúgó-bajnokság 2023/2024-es idénye a megújult fénytechnikával ellátott Erdész utcai sportkomplexumban. 2023. szeptember 13. 10:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.