Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 28. Stefánia
Veszprém
2°C
2023. november 28. Stefánia
Veszprém
2°C

Középiskoláknak szervez tornát az MLSZ

2021. szeptember 15. 12:46
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Középiskolai Labdarúgó Program keretében idén is megrendezi a Fair Play Kupát. A szervezők várják a Veszprém megyei intézmények jelentkezését is.

A Fair Play Kupát már hosszú évek óta rendszeresen megrendezi a Magyar Labdarúgó Szövetség. A torna célja, hogy a középiskolák diákjai közül azok is versenyezhessenek, akik nem rendelkeznek labdarúgó- vagy futsal-igazolással.

Ennek tudatában a szervezők olyan középiskolás csapatok jelentkezését várjak, amelyekben minden tanuló amatőr a labdarúgás színterén. Nemcsak a fiúknak, a lányoknak is lesz lehetőségük versenyzésre.

Az Ipari iskola csapatai rendszeresen szép teljesítményt nyújtanak (archív fénykép)Az Ipari iskola csapatai rendszeresen szép teljesítményt nyújtanak (archív fénykép)

Megyénkben három városban lesz lebonyolítva a megmérettetés: Veszprémben (okt. 19.), Ajkán (okt. 20.), illetve Pápán (okt. 21.), egy adott iskola több csapatot is nevezhet.

Jelentkezni a fairplaycup.mlsz.hu weboldalon lehet.

Finta Péter, a szövetség Veszprém megyei igazgatója kérdésünkre hangsúlyozta, a torna az egészségre való nevelést, a labdarúgás megismertetését szolgálja. Úgy fogalmazott, minél több fiatal rúg bőrbe, annál többen szerethetik meg a sportágat.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.