Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jól teljesítettek a VEDAC atlétái

2021. augusztus 30. 16:58 // Forrás: VEDAC
Nemzetközi mezőnyben is megállják a helyüket a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) sportolói: ezt bizonyítja a közelmúltban, a Lantos Mihály Sportcentrumban megrendezett viadal is. 

Az MTK pályáján lebonyolított eseményre nemcsak a magyar mezőny legjobbjai képviseltették magukat, hanem több európai országból érkeztek első osztályú atléták. A Magyar Nagydíj budapesti állomásán a veszprémi klubot a dobók képviselték.

Máté Fanni mellett Török Krisztián és Kövér Fanni Máté Fanni mellett Török Krisztián és Kövér Fanni

Női gerelyhajításban Kövér Fanni 53.52 méterrel az előkelő ötödik helyezést érte el úgy, hogy a riói ötkarikás játékok olimpiai bajnokát, Sara Kolakot is megelőzte, míg klubtársa Máté Fanni 46.91 méterrel nyolcadik lett. 

Férfi kalapácsvetésben Pásztor Bence 70.17 méterrel a hetedik helyen végzett, míg Czeller Gábor
69.34 méterrel nyolcadik lett.

vehir.hu
további cikkek
Két veszprémi tekvandós is Európa-bajnok lett erőtörésben! küzdősportok Két veszprémi tekvandós is Európa-bajnok lett erőtörésben! A VEDAC kiválósága, Bécsi Nikolett és a Veszprémi Taekwon-do SE újonca, Kovács Adrienn is tagja volt a magyar válogatottnak, amely aranyérmet szerzett erőtörésben a Lengyelországban rendezett AETF Taekwon-do Európa-bajnokságon. ma 15:11 Negyedszer rendeztek hegyi ob-t atlétika Negyedszer rendeztek hegyi ob-t Idilli zöld környezetben, viszont annál nehezebb és küzdelmesebb pályán rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) közösen az idei hegyifutó félmaratoni magyar bajnokságot. 2024. április 19. 15:35 Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Veszprém vármegyében rendezik a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság három sportágának versenyét, így a vívásét, az atlétikáét, valamint a triatlonét, méghozzá a Pannon Egyetem, a VEDAC, a VESC, a Spirit SC és a Tapolca Vívóklub összefogásának köszönhetően. Az eseményeket beharangozó sajtótájékoztatót szerda délelőtt tartották a Pannon Köztérben. 2024. április 18. 14:40 Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC atlétika Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC Negyedik alkalommal ad otthont Szentgál és környéke vasárnap a nyílt hegyifutó félmaratoni országos bajnokságnak, amelyet a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) bonyolíthat le. 2024. április 5. 10:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.