Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Lakossági kezdeményezésre épült játszótér a Botev utcában

2021. augusztus 21. 19:35
A Stadion utcai játszótér pedig hamarosan újabb hintát kap.

A nagyvolumenű beruházások, -mint például az uszoda, a tornacsarnok vagy a déli elkerülő megépítése - mellett érdemes a kisebb, lokális fejlesztésekre is figyelmet fordítani, hisz ezek is egy-egy lakóközösséget szolgálnak. Egy új játszótér átadása például ilyen beruházás – ezt hangsúlyozta ki Ovádi Péter parlamenti képviselő a csütörtök délutáni játszótér-átadónál a Botev utcában. Mint mondta, veszprémi fogadóóráin rendszeresen szóba kerül a lakókörnyezet szépítése és a játszóterek bővítése, ezért külön öröm, hogy sikerült eleget tenni a kéréseknek.

A Botev utcai kompakt, néhány elemből álló játszóteret lakossági kezdeményezésre építették meg, amely azért is volt különösen indokolt, hisz az Egry lakótelep folyamatosan fiatalodik- ezt már Csík Richárd, a városrész önkormányzati képviselője mondta. Beszélt arról is, hogy a közeljövő tervei közt szerepel a most átadott játszótér melletti, használaton kívüli volt Bakonykarszt épületének elbontása, amivel egy komplett kis park jöhet létre. A tér újra füvesítése sincs elfelejtve, ám azt a perzselő nyári sugarak miatt későbbre halasztották- mondta.

Ovádi Péter parlamenti képviselő és Csík Richárd önkormányzati képviselő a frissen átadott Botev utcai játszóréren.Ovádi Péter parlamenti képviselő és Csík Richárd önkormányzati képviselő a frissen átadott Botev utcai játszóréren.

A Stadion utca 6. alatti játszótér – szintén lakossági kezdeményezésre- új hintát kap a napokban. A két játszótér-fejlesztés értéke több mint 7 millió forint, melyeket a VKSZ Zrt. épített meg.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Átadták a felújított Mocorgó játszóteret Átadták a felújított Mocorgó játszóteret Szerda délután hivatalosan is átadták a Veszprémvölgyben található Mocorgó játszóteret, amely jelentős korszerűsítésen esett át. 2024. február 28. 21:27 Az egész környéken népszerű a sólyi játszótér Sóly Az egész környéken népszerű a sólyi játszótér A sólyi megújult játszótér népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy olykor még más településekről is átjárnak ide a családok, hogy a gyermekek kedvükre használják a játékokat. Az önkormányzat a jövőben további fejlesztéseket tervez. 2024. február 16. 9:33 Megújul a veszprémiek egyik kedvenc játszótere Megújul a veszprémiek egyik kedvenc játszótere Megkezdődtek a felújítási munkálatok a Szerelem-szigetnél található Rézsűs játszótérnél, amelyet még 2010-ben alakítottak ki, és amely a veszprémi családok egyik kedvenc játszóterévé vált, hiszen elhelyezkedése rendkívül kedvező, közvetlenül a Séd-patak mentén található, csupán ötperces sétára a legközelebbi ingyenes parkolótól.   2023. november 6. 22:04 Játszótérfejlesztés a Pöltenberg Ernő utcában Játszótérfejlesztés a Pöltenberg Ernő utcában Az idei veszprémi költségvetésbe, annak áprilisi módosítása során, ötmillió forint lett betervezve a Pöltenberg Ernő utcai játszótér fejlesztésére – közölte az LMP veszprémi önkormányzati képviselője.  2023. október 21. 22:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.