Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C

Novothny Soma gólt szerzett a Dortmund ellen

2021. július 17. 19:56 // Forrás: MTI
A német élvonalba visszatérő VfL Bochum veszprémi nevelésű csatára, Novothny Soma gólt lőtt az előző idényben harmadik Borussia Dortmund elleni szombati barátságos találkozón.

Szoboszlai Dominik hosszú idő után bemutatkozott új csapatában, az RB Leipzigben: a magyar válogatott futballista szombaton a holland AZ Alkmaar elleni felkészülési mérkőzésen debütált a Bundesliga ezüstérmesénél.

A húszesztendős középpályás a téli átigazolási szezonban került a német együtteshez - amelyben két válogatottbeli csapattársa, Gulácsi Péter és Willi Orbán is szerepel -, azonban makacs szeméremcsont-gyulladása miatt a teljes tavaszi idényt kihagyta, és a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon sem állhatott Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére. Gulácsi és Orbán még nem volt ott a csapatban.

Novothny Soma gólt lőtt Dortumndnak - Fotó: Vfl Bochum FacebookNovothny Soma gólt lőtt Dortumndnak - Fotó: Vfl Bochum Facebook

Szoboszlai ezt megelőzően legutóbb tavaly december 20-án, még a Salzburg játékosként lépett pályára, azaz 210 nap kihagyás után játszott újra mérkőzést, amelyet a német együttes a 19 éves Lazar Samardzic góljával nyert meg.

A német élvonalba visszatérő VfL Bochum magyar csatára, Novothny Soma is emlékezetes napot zárt, ugyanis gólt szerzett az előző idényben harmadik Borussia Dortmund elleni barátságos találkozón, melyen csapata 3-1-re győzött.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.