Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Tizenhat csapatos lehet a megyei élvonal mezőnye

2021. július 7. 17:54
A Veszprém megyei labdarúgóidény augusztus 14-15-én a megyei kupával kezdődik, egy héttel később pedig indul a bajnokság.

Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának bizottságai a beadott nevezések feldolgozása után állapítja meg, hogy mely együttesek vehetnek részt a 2021/2022-es bajnoki szezon megyei első osztályában – olvasható a megyei szövetség szerdai közleményében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a megye I-es bajnok Tihany FC nem vállalta az NB III-as szereplést. A félszigetiek így a 2021/2022-es idényben is a megyei élvonalban szerepelhetnek, ahogyan a másodosztály aranyérmese, a Zirc is.

A bajnok Tihany nem vállalta az NB III-as szerepléstA bajnok Tihany nem vállalta az NB III-as szereplést

A megye II. második helyen záró Öskü viszont nem vállalta a magasabb osztályt, így a mezőny kialakításában az igazgatóságnak a versenyszabályzatban leírt feltöltési rendet kell figyelembe vennie. Ennek értelmében az igazgatóságnak a megyei élvonal legjobb kiesőjét, a Csetény csapatát kell felkérnie az első osztályú szereplésre.

A megye I. 11. helyén záró Badacsonytomaj meglepetésre a megyei harmadosztályosztályba nevezett, így a feltöltés szabályzat alapján a Szentantalfa NVSE csapatával alakulhat ki a tizenhatos mezőny.

A 2021/2022-es szezonban a Veszprém megye I. osztály labdarúgó-bajnokság mezőnye az alábbiak szerint alakulhat: Úrkút SK, Herend PSK, Balatonalmádi SE, Ajka Kristály SE, Tihanyi FC, TIAC VSE, Fűzfői AK, Péti MTE, Magyarpolány SE, Sümeg VSE, Devecser SE, Várpalotai BSK, Gyulafirátót SE, Zirc FC, Csetény SE és Szentantalfa NVSE.

Az idény augusztus 14-15-én a Veszprém Megyei Kupával kezdődik, egy héttel később pedig indul a bajnokság.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.