Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Gulácsi: nehéz elfogadni, hogy nem sikerült

2021. június 24. 21:30 // Forrás: MTI
A kapus Gulácsi Péter és a csapatkapitány Szalai Ádám is azt írta közösségi oldalán: fájdalmas, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nem jutott tovább csoportjából a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Az RB Leipzig kapusa csütörtökön felidézte, percekre voltak attól, amiről senki nem gondolta, hogy lehetséges. Hozzátette, fájdalmas és nehéz elfogadniuk, hogy végül nem sikerült, mert érezték, hogy ez mennyit jelentene.

"Hittünk, küzdöttünk, a szívünk vitt előre minden pillanatban. Köszönjük a hihetetlen támogatást, örök élmény marad" - írta Gulácsi.

Fotó: MTI/Szigetváry ZsoltFotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A magyar válogatott az F csoportban előbb 3-0-ra kikapott a címvédő Portugáliától, majd 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok Franciaországgal a Puskás Arénában, végül szerda este 2-2-re végzett Németországgal Münchenben, így nem jutott a nyolcaddöntőbe.

A németek ellen gólt szerző Szalai azt írta, egy ideje már tagja a magyar csapatnak, de ennyire talán még nem fájt semmi, ami a válogatottal kapcsolatos, mint a mostani kiesés.    

"A fájdalmamat két szó enyhíti: az egyik a csapat szó fogalma, a másik pedig magyarnak lenni. Nincs az életemnek szebb ajándéka, mint ezt a csapatot vezetni, a magyar himnuszt énekelni, és a szívem fölött ezt a címert hordani" - írta az FSV Mainz csatára.

vehir.hu
további cikkek
Olaszország Európa-bajnok labdarúgás Olaszország Európa-bajnok Olaszország nyerte meg a labdarúgó Európa-bajnokságot: Roberto Mancini együttese a részben budapesti rendezésű torna vasárnapi döntőjében 1-1 után tizenegyespárbajban győzte le Anglia csapatát a londoni Wembley Stadionban. 2021. július 12. 0:00 Schäfer a biztos játéklehetőséget tartja a legfontosabbnak labdarúgás Schäfer a biztos játéklehetőséget tartja a legfontosabbnak Egyelőre még nem tudja, hogy klubot vált-e a nyáron Schäfer András, a magyar labdarúgó-válogatott és a dunaszerdahelyi DAC középpályása, de ha igen, akkor az alapján dönt majd, hogy mennyi játéklehetőségre számíthat új egyesületében. 2021. július 6. 15:36 Csányi: köszönet a szurkolóknak a fantasztikus hangulatért EURO-2020 Csányi: köszönet a szurkolóknak a fantasztikus hangulatért Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke megköszönte a magyar szurkolóknak a fantasztikus hangulatot, amit a nemzeti csapat találkozóin teremtettek a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon. 2021. június 27. 9:59 Rossi: az eredmények nem tükrözik az előrelépés mértékét EURO-2020 Rossi: az eredmények nem tükrözik az előrelépés mértékét Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat által a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon elért eredmények nem tükrözik az előrelépés valódi mértékét. 2021. június 24. 17:31

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.