2021. június 15.
//
Jolán névnap

Családi napot és jótékonysági főzőversenyt szerveznek a hátrányos helyzetű veszprémi fiatalokért

2021. június 11. 17:03
A VVHHFE hagyományos rendezvényét a járványhelyzet miatt az VSZC Ipari Technikum udvarán rendezik meg június 26-án.

A korábbiakkal ellentétben idén nem a Kolostorok és Kertek Rendezvénytéren, hanem a VSZC Ipari Technikum udvarán rendezi meg hagyományos jótékonysági családi napját és főzőversenyét a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület.

A délelőtt 10 órakor kezdődő eseményen fellép Mosonyi Orsolya énekes, a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió a Veszprémi Taek won-do SE gyermek szakága, Kiss Richárd bűvész, a Footnotes Dance Company, a Szilágyi Harang együttes, a Sparkle Dance School és a Summer Band. A közreműködők mindegyike ingyen vállalta a fellépést.

A 2020-as főzőversenyen Ovádi Péter parlamenti képviselő is részt vett.A 2020-as főzőversenyen Ovádi Péter parlamenti képviselő is részt vett.

A jótékonysági napon bográcsos főzőversenyt is rendeznek, melyre eddig 21 csapat nevezett, ám ez a szám még bővülhet, hiszen június 15-ig bárki jelentkezhet- tudtuk meg az eseményt beharangozó csütörtöki sajtótájékoztatón. Molnár Roland egyesületi elnök elmondta, a séfek és kukták fogásait 1200 forintos kóstolójeggyel lehet megkóstolni, és a rendezvény teljes bevételét a veszprémi hátrányos helyzetű fiatalok javára fordítják. A VVHHFE-nek idén ez lesz a hetedik jótékonysági akciója, de nem az utolsó, hisz az év folyamán süteményvásárt és bált is szerveznek.

Molnár Roland, a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke a 2021 június 10-én tartott sajtótájékoztatón VSZC Ipari Technikum könyvtárában.Molnár Roland, a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke a 2021 június 10-én tartott sajtótájékoztatón VSZC Ipari Technikum könyvtárában.

A 13 éve alapított egyesület alelnöke, Gulkai László elmondta, a jótékonyság mellett az esemény célja, hogy ismét „összehozza azokat a társadalmi és családi kapcsolatokat, amik a pandémiás időszakban hátrányokat szenvedtek." A rendezvényen kisebb csoportok, baráti társaságok, cégek is összejöhetnek és közösen tölthetnek el egy olyan napot, mely ezeket a kapcsolatokat elevenítik fel-mondta.

A programra érkezők számát 500 főben limitálták, így az védettségi igazolvány nélkül ingyenesen látogatható.

Ge. Á.
Domján Attila

További cikkek

Pelenkával segítettek a koraszülötteknek
Pelenkával segítettek a koraszülötteknek
Négyezer pelenkát adományoztak a Bébi Koraszülött Mentő Alapítványnak.
Több mint 600 ezer forint gyűlt össze a jótékonysági süteményvásáron
Több mint 600 ezer forint gyűlt össze a jótékonysági süteményvásáron
A veszprémi hátrányos helyzetű fiatalokat támogató jótékonysági akción csütörtökig több mint 600 ezer forint gyűlt össze.
Édes Veszprém jótékonysági süteményvásár indult
Édes Veszprém jótékonysági süteményvásár indult
A Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület immáron harmadik alkalommal szervezi meg jótékonysági süteményvásárját. A következő két hétben hétköznap délutánonként lesznek kint a Kossuth utcán az árusok.
Vidám családi napot szerveztek a hátrányos helyzetű gyerekeknek
Vidám családi napot szerveztek a hátrányos helyzetű gyerekeknek
Kellemes idő mellett tartották meg szombaton a Veszprém Város Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület családi napját, idén a megszokott Kolostorok és Kertek Rendezvénytér helyett a Veszprémi SZC Jendrassik-Venesz Technikum udvarán. Az eseményen főzőverseny, sportvetélkedő, valamint zenés és táncos produkciók is szórakoztatták a résztvevőket.
Újra szervezkednek a hátrányos helyzetű fiatalokért
Újra szervezkednek a hátrányos helyzetű fiatalokért
A koronavírus a jótékonysági rendezvényeket is ellehetetlenítette tavasszal, most azonban a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület is elérkezettnek látta az időt két hagyományos programjuk megszervezésére.