Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Félmeztelen emberek Veszprém utcáin

2021. június 7. 4:00
Ha itt a nyár, ugye komám?

Szeretném előre leszögezni, hogy semmiféle rossz szándék nincs bennem a cikkel kapcsolatban, amit rövidesen olvashatnak. A fénykép, amelyet elhelyeztem az anyagban, egy férfi olvasonktól származik. Az úriember a napokban megkeresett, miért nem foglalkozom azzal az „undorító ténnyel”, hogy a nyár beköszöntével városunkban mindenfelé „kutyacsöcsű, csüngőhasú” pasasok császkálnak haláli nyugalommal megáldva.

Én egy kicsit megfordítanám a kérdést: az már cseppet sem zavaró, amikor a közösségi hálókon tizen-, huszonéves helyi hölgyek mutogatják mondjuk a popsijukat? Na ugye! Hölgyek tekintetében az online térben való nyilvános félmeztelenkedés már az identitás részévé vált; lehet vele sok likeot, követőt szerezni, amiért a portálok még fizetni is hajlandóak. Viszont amíg egy bizonyos határon belül sikerül maradni, senki nem szólhat.

Olvasónk szerint felháborító, hogy a nyári idő beköszöntével napi szinten lehet találkozni félmeztelen férfiakkal. Véleményem szerint sokkal nagyobb problémák is körülvesznek bennünket, amelyekkel foglalkoznunk kellene.Olvasónk szerint felháborító, hogy a nyári idő beköszöntével napi szinten lehet találkozni félmeztelen férfiakkal. Véleményem szerint sokkal nagyobb problémák is körülvesznek bennünket, amelyekkel foglalkoznunk kellene.

Törvénybe ugyanis nem ütközik a póló levétele. Amíg az említett férfiak nem kezdenek szatírkodásba, nem kötnek bele senkibe, csak sétálnak a nagy melegben és mondjuk a fárasztó napi munka után már nehezen bírják a napsütést, nyugodtan megtehetik; nem követnek el közerkölcs, vagy közszemérem sértést. Ahogy a hölgyek is megvillanthatják dekoltázsuk egy részét a világhálón: csak a bimbó maradjon a kosárban!

Tanulság: mindenki foglalkozzon kicsit többet önmagával.

Simon Dani
további cikkek
Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar Hétvezér Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar A csattanót az elején lelövöm: minden korosztályt beleértve a magyarok átlagosan 4 óra 49 percet tévéznek egy nap. Ezzel hazánk a top 10-ben van világszinten, ami azért is furcsa, mert egyre többször hangzik el a mondat: „Nekem tévém sincs, vagy már rég felmondtam a kábelszolgáltatónál. Csak a Netflix van.” Akkor mégis hogyan jön ki a matek? Kik ezek a tévéfüggő emberek és mit néznek a fekete dobozban? 2024. április 22. 1:29 Hófehérke kakaó színű, Shakespeare Júliája pedig afro-amerikai – klasszikus-kedvelő egyenlő rasszista? Hófehérke kakaó színű, Shakespeare Júliája pedig afro-amerikai – klasszikus-kedvelő egyenlő rasszista? Valamikor réges-régen egy királynő ült az ablakánál, varrogatott és közben nézte, hogy hullik a hó. Megszúrta az ujját, és pár csepp vére az ablakpárkányon gyűlt hóra esett. Míg a vért nézte a havon, azt kívánta, hogy bárcsak olyan gyermeke születne, akinek bőre fehér, mint a hó, az ajkai pirosak, mint a vér, és a haja fekete, akár az ében.    2024. április 14. 22:06 A vegán életmód és a fogadtatása Eszter A vegán életmód és a fogadtatása Nem, ez nem egy táplálkozási tanácsadás lesz arról, miként érdemes jó és megfelelő tápanyagú termékeket a szervezetünkbe vinni, csupán azon tapasztalatokat osztom most meg, amelyekkel egy kezdő, félig vegán szembesülök az elmúlt időszakban, ami a környezet reakcióját illeti. 2024. április 7. 22:50 A húsvéti dekorációk valójában a közösségről szólnak A húsvéti dekorációk valójában a közösségről szólnak Avagy hogyan hat a szezonális településszépítés az ott lakókra.   2024. március 31. 21:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.