Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
14°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
14°C

Fiola Ronaldóra készül, megérkeztek a lipcsei légiósok

2021. május 27. 21:21 // Forrás: MTI
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo elleni csatát várja a legjobban Fiola Attila, a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott védője, aki a 2016-os kontinenstornán sérülés miatt nem tudott pályára lépni a portugálok ellen.

A nemzeti együttes ausztriai edzőtáborában csütörtökön már ott voltak az RB Leipzigben légióskódó futballisták, így a kapus Gulácsi Péter, a védő Willi Orbán, valamint a középpályás Szoboszlai Dominik is. Utolsóként Holender Filip érkezett meg, ő kedden még a Partizan Beograddal a Szerb Kupa döntőjében játszott.    

"Nagyon jó a hangulat, bár tegnap két olyan kemény edzésünk volt, hogy ma végül csak átmozgató tréninget tartott a szakmai stáb, mert a reggel mért izomfáradságot mutató értékeink nagyon magasak lettek" - idézte az mlsz.hu beszámolója Fiolát, aki hozzátette, nagy a hangsúly az erőnléten, mert a csapategység és az elszántság mellett ez lehet a válogatott legnagyobb fegyvere az Eb-n.

"Öt éve nem játszhattam a portugálokkal vívott meccsen, de nagyon bízom abban, hogy ezúttal pályára léphetek ellenük" - mondta a MOL Fehérvár FC futballistája, kiemelve, hogy Cristiano Ronaldóra nagyon nehéz felkészülni, mert még mindig a világ egyik legjobbja és kifejezetten kellemetlen ellenfél.    

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A török Kasimpasában játszó Varga Kevin szerint a hosszabb edzőtábor szükséges a sikeres Eb-szerepléshez, az pedig, hogy Ausztriában készülnek, szintén hasznos, mert a környezetváltozás minden játékosra jó hatással van.

"Nagyon várjuk már, hogy végre a szurkolóink előtt léphessünk pályára, ráadásul az Eb-n és odahaza. Ha a portugálok ellen el tudnánk érni egy olyan eredményt, mint öt éve a 3-3, azt bármelyikünk már most aláírná, és minden bizonnyal a szurkolók is büszkék lennének ránk" - nyilatkozta Varga.

A magyar válogatott a június 11-én kezdődő Eb F csoportjában a címvédő portugálok mellett a világbajnok franciákkal játszik a Puskás Arénában, majd Münchenben találkozik a német nemzeti együttessel.

vehir.hu
további cikkek
Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Felnőtt férfi labdarúgó válogatottunk sorozatban harmadik alkalommal jutott ki az Európa-bajnokságra, június 14-től pedig kiderül, hogy idén meddig menetel csapatunk Marco Rossi vezetésével. Most ismét egy játékra hívjuk olvasóinkat, ahol leginkább a labdarúgó Európa-bajnoksággal és a magyar válogatottal kapcsolatos tudásra lesz szükség, hogy aztán a szerencsések megnyerhessék a három darab tízezer forint értékű sportszer vásárlási utalvány egyikét. 2024. április 30. 11:15 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet javítva 26. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet javítva 26. A magyar válogatott egy pozíciót javított, így a 26. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok Argentína vezet. 2024. április 4. 13:01 Lang Ádám egy hónapig nem futballozhat magyar labdarúgó-válogatott Lang Ádám egy hónapig nem futballozhat Körülbelül egy hónap kihagyás vár Lang Ádámra, a ciprusi élvonalban szereplő Omonia Nicosia magyar futballistájára. 2024. március 31. 19:44 Szoboszlai közönségtalálkozót szervez az Eb előtt magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai közönségtalálkozót szervez az Eb előtt Közönségtalálkozót szervez Szoboszlai Dominik, az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. 2024. március 28. 20:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.