Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az Öskü nyerte a Zirc elleni rangadót

2021. április 13. 7:04
Bravúros győzelmet aratott a második Öskü az éllovas Zirc vendégeként a CoreCommSI megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.

Sorozatban a harmadik mérkőzésén maradt nyeretlen a listavezető Zirc, amely a Szentantalfa és az Ugod elleni döntetlenjei után hazai pályán alulmaradt a második helyen álló Öskü ellen (1-2).

A harmadik pozíciót elfoglaló Ugod 2-1-re múlta felül a sereghajtó Taliándörögdöt, a Csopak pedig 3-1-re verte az Ősit. A Csabrendek simán kikapott a Somlószőlőstől (1-4).

CoreCommSI megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság, 19. forduló:

Április 11., vasárnap:

FC Zirc–Garboda PV Öskü 1-2 (0-1)
Gólszerzők
: Miskei (88.), ill. Talián (2.), Dufek (57.)

Ugod SE–Taliándörögd SE 2-1 (1-1)
Gólszerzők
: Vágenhoffer (41.), Zsirai (84.), ill. Szalai P. (31.)

Csabrendek FC–Somló SC Somlószőlős 1-4 (1-2)
Gólszerzők
: Pados (45.), ill. Szabó Á. (17., 74.), Csejtei (44.), Varga A. (49.)

Csopak SC–Ősi PSK 3-1 (2-0)
Gólszerzők
: Purger (25.), Kovács L. (38.), Szente (86. – büntetőből), ill. Kovács K. (72.)

Szentantalfa NVSE–Alsóörs SE – elhalasztva

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. ma 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.