Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Pontot rabolt a Szentantalfa

2021. március 30. 15:24
A listavezető Zircnek nem sikerült mindhárom pontot otthon tartania a vendég Szentantalfa ellen a labdarúgó megyei másodosztály hétvégi fordulójában.

Tizenhetedik fordulójához érkezett vasárnap a CoreCommSI labdarúgó megyei másodvonal mezőnye. Az előzetesen kiírt öt párharcból végül csak négyet rendeztek meg, ugyanis az Öskü kontra Ugod találkozót a járványhelyzetre hivatkozva elhalasztották.

A maradék találkozók kimeneteleit szemügyre véve meglepetésnek számított, hogy az éllovas Zirc 2-2-es egált játszott a középmezőnyben helyezkedő vendég Szentantalfa együttesével.

Büszke lehet a Szentantalfa a szerzett egy pontra (archív fénykép)Büszke lehet a Szentantalfa a szerzett egy pontra (archív fénykép)

CoreCommSI megyei másodosztály, 17. forduló:

Március 28., vasárnap 16.00

Garboda PV Öskü–Ugod SE – ELHALASZTVA

FC Zirc–Szentantalfa NVSE 2-2 (2-1)
Gólszerzők: Miskei (9.), Jakab (28.) ill. Csillag (44., 80.)

Taliándörögd SE–Csabrendek FC 1-3 (0-0)
Gólszerzők: Szőrös (74.) ill. Berkes (48.), Busa (75.), Pados (91.)

Alsóörs SE–Csopak SC 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Óvári (49.), Szabó Á. (66.)

Somlószőlős SC–Ősi PSK 1-6 (0-3)
Gólszerzők: Tolner (70.) ill. Kiss (5.), Kovács K. (17., 68.), Horváth L. (43., 79., 80.),

Így állnak a csapatok

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

Simon Dani
Szalai Csaba
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.