Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fordított és nyert a Balatonfűzfő

2021. február 15. 13:32
Kiélezett mérkőzésen fontos győzelmet aratott a Balatonfűzfő együttese a vendég Úrkút felett a VEHIR.HU labdarúgó megyei élvonal hétvégi fordulójában.

A mögöttünk hagyott hétvégén továbbra is elhalasztott mérkőzéseket pótoltak a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, de egy mérkőzés erejéig a várva várt tavaszi szezon is kezdetét vette. A Sümeg tükörsima, 6-0-s győzelmet aratott a vendég Gyulafirátót felett, ahogy a házigazda Devecser is, a Herenddel szemben (4-0). A Badacsonytomaj pedig nem tudott pontot lopni Pétről, ahol a vendéglátó könyvelhetett 6-2-es diadalt.

Az izgalmak csak ezután következtek, hiszen a listavezető Ajka a jó erőt képviselő vendég Magyarpolánnyal küzdött meg: az éllovas viszont már az első játékrészben eldöntötte az összecsapást, amely 4-2-re végződött. Fotóriportunkat az említett mérkőzésről alább megtekinthetik. 

A hétvége összecsapásának az Úrkút balatonfűzfői vendégszereplése számított: mindkét gárda egyértelműen a dobogóért küzd. Az Úrkút igaz, megszerezte a vezetést, de a Balatonfűzfő nemhogy egyenlített, fordított is, behúzva végül a három pontot (3-2).

A VEHIR.HU megyei élvonal hétvégi eredményei:

Február 13., szombat 

Füzfői AK–Úrkút SK 3-2 (1-1)
Gólszerzők: Tróbert (9.), Bencze (92.) ill. Zágor (17.), Reznyák (63.), Liszi (75.)

Péti MTE–Badacsonytomaji SE 6-2 (3-0)
Gólszerzők: Gál (13.), Szőke (21.), Gyurcsek (33., 63., 70.) Simon (47.) ill. Mékli (73., 85.)

Ajka Kristály–Magyarpolány SE 4-2 (4-0)
Gólszerzők: Szedlacsek (21.), Szabó Z. (23.), Berecz (26.), Döbrösi (öngól - 31.) ill. Szakonyi (47., 73.)

Devecser SE–Herendi Porcelán 4-0 (0-0)
Gólszerzők: Sipos (72.), Sáringer (79., 82.), Paksai (88.)

Február 14., vasárnap

Sümeg VSE–Gyulafirátót SE 6-0 (5-0)
Gólszerzők: Mayer (19.), Nimsz (25., 44.), Reicz (30., 42.), Horváth R. (54.)

Így állnak a csapatok

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

Galéria
Ajka Kristály SE – Magyarpolány SE 4-2
Simon Dani
Szalai Csaba
további cikkek
Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. tegnap 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.