Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Új épületbe költözött a kormányhivatal Egészségbiztosítási és Családtámogatási Osztálya

2020. december 12. 14:43
November vége óta új helyszínen, a Veszprém, Jókai utca 3-5. szám alatt kialakított ügyfélszolgálaton várják az ügyfeleket a Veszprém Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Családtámogatási és Egészségbiztosítási Osztályának ügyintézői.

A továbbiakban az egészségbiztosítási nyilvántartásokkal, pénzbeli ellátásokkal és családtámogatási (kivéve lakástámogatás) ügyekkel kapcsolatban a korábban megszokott ügyfélfogadási időben, de már az újonnan kialakított ügyfélszolgálaton lehet ügyet intézni. A veszélyhelyzetre tekintettel ügyet intézni ezeken az osztályokon is csak előzetes időpontfoglalással lehet. Az ügyfélszolgálat az udvaron keresztül közelíthető meg, melyet kihelyezett tájékoztató táblák segítenek. Ugyanebben az épületben (Jókai utca 3-5.) változatlanul működik a Nyugdíjbiztosítási Osztály ügyfélszolgálata is, mely a korábbiakban megfelelően a főbejáraton keresztül érhető el.

A családtámogatáshoz tartozó ügycsoportok közül a lakástámogatási ügyintézés előzetes telefonos bejelentkezéssel a Veszprém, Megyeház tér 3. szám alatt zajlik. 

A felújításokkal nemcsak korszerű munkavégzési és ügyintézési helyet alakított ki a Veszprém Megyei Kormányhivatal: az Óvári Ferenc utcai bérleménytől történt kiköltözés jelentős bérletiköltség-megtakarítást is jelent. 

vehir.hu
további cikkek
2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. ma 15:09 Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából. A díjazottak között ott van Kovács Győző veszprémi helytörténész, meteorológus, portálunk vendégszerzője is. ma 13:34 A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap vallás A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását. ma 10:58 Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' A Pápa melletti Kúp település határába is telepítettek egy légvédelmi egységet, amiből összesen tizenegy darabot vásárolt a Magyar Honvédség Izraeltől. A vaskupola néven is ismert haditechnikai rendszer volt az, ami megvédte a zsidó államot attól, hogy tavaly még nagyobb pusztítást végezzen a Hamás terrorszervezet. ma 8:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.