Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kötelező feladatok várnak a bajnokesélyesekre

2020. október 30. 4:00
Sikerül-e megviccelnie valamely alsóházban szereplő alakulatnak a VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság éllovasait a hétvégi, tizenkettedik fordulóban?

Ha a papírformára tekintünk, akkor a VEHIR.HU megyei élvonal tizenkettedik fordulójában a bajnoki címre hajazó együttesekre egytől egyig kötelező feladat vár hétvégén. Hiszen a listavezető TIAC a tizennegyedik helyen álló Gyulafirátót fogadja, a második pozícióban helyezkedő Ajka a tizenkettedik Sümeg otthonába látogat, míg a harmadik Tihany pedig a tizedik helyen portyázó Devecsert látja vendégül.

Adódik a kérdés: számíthatunk vajon meglepetésre? 

(archív fénykép)(archív fénykép)

A VEHIR.HU megyei I. osztályú bajnokság 12. fordulójának párosításai:

Október 31., szombat 14.00

Badacsonytomaji SE–Balatonalmádi SE
Helyszín: Badacsonytomaji Sportpálya

Herendi PSK–Füzfői AK
Herendi Porcelán SK

TIAC VSE–Gyulafirátót SE
Tapolca, Városi Sportcsarnok

Tihanyi FC–Devecser SE
Tihanyi Sportpálya

November 1., vasárnap 14.00

Magyarpolány SE–Várpalotai BSK
Községi SE

Sümeg VSE–Ajka Kristály SE
Sümeg VSE

Csetény SE–Péti MTE
Csetényi Sporttelep

Szabadnapos lesz: Úrkút SK

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.