2021. április 21.
//
Konrád névnap

Almádiból rabolna pontokat a Herend

Gólokban gazdag összecsapás? Szoros hazai győzelem? Meglepetés egál? – ahogy a Balatonalmádi–Herend derbi, úgy a többi mérkőzés is komoly izgalmakat takar a VEHIR.HU megyei élvonal tizenegyedik fordulójában.

A VEHIR.HU megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság tizenegyedik fordulójában egyetlen mérkőzést rendeznek vasárnap, a többi összecsapást szombaton játsszák. A vasárnap délután 14.30-kor kezdődő Balatonalmádi–Herend derbi azonban tartogathat meglepetéseket: a herendiek miután az előző körben alulmaradtak a Várpalota ellen, most a tóparti városban készülnek revansot venni.

A dobogóért folyó küzdelemből ez alkalommal nem fogja kivenni részét a Füzfő; a Sümeg elleni találkozóját ugyanis februárra halasztotta. Összecsap azonban szombaton egyaránt 14.30-as kezdéssel a házigazda Úrkút a Magyarpolánnyal, a Tihany a Gyulafirátót otthonában, illetve a vendéglátó Ajka Kristály is, amely a Csetényt fogadja majd. Az éllovas TIAC pedig a Pét otthonába látogat.

Megrohamozzák a herendiek az Balatonalmádi kapuját? (archív fénykép)Megrohamozzák a herendiek az Balatonalmádi kapuját? (archív fénykép)

A VEHIR.HU megyei élvonal 11. fordulójának párosításai:

Október 24., szombat 14.30

Várpalotai BSK–Badacsonytomaji SE
Helyszín: Várpalotai Bányász Sporttelep

Úrkút SK–Magyarpolány SE
Úrkút Sporttelep

Gyulafirátót SE–Tihanyi FC
Gyulafirátót SE

Péti MTE–TIAC VSE
Péti MTE Sporttelep

Ajka Kristály–Csetény SE
Ajka Kristály SE

Október 25., vasárnap 14.30

Balatonalmádi SE–Herendi PSK
Balatonalmádi Sporttelep

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba