Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a novemberi találkozókra

2020. október 21. 18:04 // Forrás: MTI
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jövő pénteken kezdi meg a jegyértékesítést a válogatott novemberi, három hazai találkozójára, köztük az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre.

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően első körben, október 30-án 10 órától a szurkolói klub tagjai válthatnak három meccsre szóló kombinált jegyet. A klubtagok 20 százalékos kedvezményt is kapnak a belépők árából - olvasható az MLSZ honlapján.    

A tájékoztatás arra is kitér, hogy ha három nap alatt nem fogynak el a belépők, november 2-án 10 órakor nyílik meg a lehetőség a vásárlásra azok számára is, akik nem tagjai a szurkolói klubnak.    

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

Abban az esetben, ha a három mérkőzésre szóló kombinált jegyek értékesítését követőn maradnak belépők, a meccsekre egyenként is elindul a jegyértékesítés, amelyben szintén elsőbbséget élveznek a klubtagok. November 4-től a szurkolói klub tagjai vásárolhatnak belépőket a Magyarország-Izland mérkőzésre, majd november 6-tól a klubtagsággal nem rendelkezők vehetik meg jegyüket az Eb-pótselejtezőre. A két Nemzetek Ligája-összecsapásra a tagok november 9-től, mindenki más november 11-től válthatja meg az esetlegesen fennmaradó belépőket - írják.    

A szövetség közleménye kiemeli, mindhárom mérkőzésre kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet jegyeket vásárolni, helyszíni és jegyirodai értékesítés nem lesz.    

Az MLSZ emlékeztetett, az európai szövetség októbertől engedélyezte, hogy nézők előtt rendezzék meg a nemzetközi mérkőzéseket, amennyiben az országok járványügyi szabályozása ezt lehetővé teszi. A szurkolók a stadionok lelátói kapacitásának legfeljebb 30 százalékát foglalhatják el.    

A magyar válogatott november 12-én Izlandot fogadja az Eb-részvételért, majd Szerbiát és Törökországot látja vendégül három, illetve hat nappal később a Nemzetek Ligájában. Mindhárom meccset a Puskás Arénában rendezik.

vehir.hu
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 Edzők és pénzek Erről jut eszembe… Edzők és pénzek „Csak azt kérem, hogy ne alázzatok meg... Ha jönnek az eredmények, meg fogtok fizetni. Ha pedig nem, akkor úgyis kirúgtok.” 2024. április 16. 7:02 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC Practical VSC Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC A több sebből is vérző Practical VSC az utolsó percben kapott találattal 2-1-re alulmaradt a vendég Bicskei TC ellen a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. A címvédő veszprémiek hátránya immár hat pont a listavezető Tatabányával szemben. 2024. április 14. 19:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.