Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem maradt veretlen csapat a VEHIR.HU megyei I. osztályban

2020. október 20. 4:00
Elvesztette veretlenségét a VEHIR.HU megyei élvonalában a listavezető TIAC, miután a tizedik forduló szombat délutáni találkozóján a trónkövetelő, vendég Ajka Kristály 3-2-es győzelmet aratott felette.

Hétvégén immár a tizedik köréhez érkezett a VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. Szombaton felsőházi és alsóházi rangadóra is volt kilátás, ugyanakkor a végkimeneteleket tekintve egyetlen szoros összecsapásról tudunk beszámolni: az éllovas TIAC a mind idáig egyszer botló vendég Ajka Kristály ellen maradt alul 3-2-re.

Ami azt is jelenti, hogy nem maradt veretlen csapat a bajnokságban.

A trónkövetelő Ajka abszolút megérdemelt győzelmet jegyzett, hiszen háromszor is vezetést is szerzett a találkozón, míg a vendéglátónak kétszer futotta az egyenlítésre. A győztes gólt a találkozón duplázó Král Lívió Eliot a 76. percben szerezte.

Komoly csata várható a dobogós helyezésekért! (archív fénykép)Komoly csata várható a dobogós helyezésekért! (archív fénykép)

A dobogós helyezésekért parázs derbiket vívó alakuklatok közül a Tihany hazai pálány 6-0-ra ütötte ki a Pétet, míg az Úrkút magabiztosan diadalmaskodott 3-1-re vendégségben, a Badacsonytomaj otthonában.

A Gyulafitárót, ahogy a Várpalota is idegenben lépett pályára. Előbbi Devecserben aratott magabiztos 4-1-es sikert, míg utóbbi az alsóházi rangadót tükör simán nyerte meg Herenden szintén 4-1-re.

A Devecser-Balatonalmádi ütközetet elhalasztották, míg vasárnap a Balatonfűzfő 6-1-re ütötte ki a vendéglátó Csetény együttesét.

VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 10. forduló:

Október 17., szombat 11.30

Devecser SE–Gyulafirátót SE 1-4 (0-2)
Gólszerzők: Kövesi (7.), Hardi (45., 63., 66.) ill. Sipos (57.)

Október 17., szombat 15.00

Badacsonytomaji SE–Úrkút SK 1-3 (0-1)
Gólszerzők: Korpos (38., 77.), Reizinger (81.), ill. Márton (88., - öngól)

Herendi PSK–Várpalotai BSK 1-4 (1-1)
Gólszerzők: Simányi (5.), ill. Borbély 14., Csrepka (51.), Sanda (55.), Nagy D. (90.)

TIAC VSE–Ajka Kristály 2-3 (1-1)
Gólszerzők: Král (22., 76), Györkös (52.), ill. Kiss J. (45., 74.)

Tihanyi FC–Péti MTE 6-0 (1-0)
Gólszerzők: Barcza (12.), Nemes (68.), Sliga (76.), Király (79., 89.), Gál (81.), 

Október 18., vasárnap 15.00

Sümeg VSE–Balatonalmádi SE
ELMARADT

Csetény SE–Füzfői AK 1-6 (0-2)
Gólszerzők
: Auerbach (14.), Humli (32.), Koltai (49.), Zágor (64.), Mód (77.), Wellesz (86.) ill., Turner (60.)

Szabadnapos volt: Magyarpolány SE

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.