Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megfosztanák veretlenségétől a listavezetőt

2020. október 16. 4:00
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában az ezidáig veretlenül éllovas Tapolca várja összecsapásra az eddig egyszer botló, harmadik pozícióban helyezkedő Ajka Kristály együttesét.

Sikerül-e megőriznie veretlenségét a VEHIR.HU megyei élvonalban szereplő Tapolcának? – tesszük fel a kérdést. Az éllovas TIAC ugyanis a tizedik forduló szombat délutáni találkozóján a trónkövetelő, mind idáig egyszer botló Ajka Kristály gárdáját látja vendégül a Városi Sporttelepen.

Nem megfeledkezve arról sem, hogy alsóházi rangadóra is kilátás van, hiszen az eddig négy pontot gyűjtő Herend a tabellán közvetlen előtte helyezkedő, öt bajnoki pontot szerző Várpalotát fogadja a Porcelán SK-n szintén szombaton 15.00 órakor. Unatkozni biztosan nem fogunk!

Izgalmas mérkőzésekre van kilátás a tizedik körben! Izgalmas mérkőzésekre van kilátás a tizedik körben!

A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának programja:

Október 17., szombat 11.30

Devecser SE–Gyulafirátót SE
Helyszín: Ajkai Sportcentrum

Október 17., szombat 15.00

Badacsonytomaji SE–Úrkút SK
Badacsonytomaji Sportpálya

Herendi PSK–Várpalotai BSK
Porcelán SK

TIAC VSE–Ajka Kristály
Tapolcai Sporttelep

Tihanyi FC–Péti MTE
Tihanyi Sportpálya

Október 18., vasárnap 15.00

Sümeg VSE–Balatonalmádi SE
Sümegi VSE

Csetény SE–Füzfői AK
Csetényi Sporttelep

Szabadnapos lesz: Magyarpolány SE

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. ma 14:09 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.