Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gól nélküli egál Alsóörsön

2020. szeptember 2. 4:00
Javarészt a papírforma érvényesült a CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. Csupán egyetlen döntetlen született, az is gólok nélkül Alsóörsön, ahol a második körben az Ugod vendégszerepelt.

Vasárnap kora este lezajlott a Veszprém megyei labdarúgó-bajnokság másodvonalának újabb fordulója. A soron következő, második körben könnyed sikernek lehettek szemtanúi azok, akik kilátogattak az ösküi focipályára: a hazaiak tükörsima, hatgólos győzelmet arattak a vendég csopakiak felett.

Az ősiek szintén sikerrel tartották otthon a három pontot a csabrendekiek ellen, de a vendég Szentantalfa sem tudott pontot rabolni Somlószőlősről. Nem úgy, mint a zirciek, akik Taliándörögdön gyűjtötték be idei második diadalukat. A forduló egyetlen egálja – az is gól nélkül – pedig a Balaton-parton született.

CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság, 2. forduló:

Alsóörs SE–Ugod SE 0-0 (0-0)

Garboda PV Öskü–Csopak SC 7-1 (5-0)
Gólszerzők: Szabó G. (8.), Kallós (22.), Balai (26., 44.), Hulka (45.), Dufek (52.), Bódis (76.), ill. Szente (72.)

Ősi PSK–Csabrendek FC 4-1 (2-0)
Gólszerzők: Horváth L. (20., 37.), Simon (79.), Kiss (91), ill. Kovács M. (86.)

Somlószőlős SC–Szentantalfa NVSE 4-2 (2-2)
Gólszerzők: 
Varga (15.), Csejtei (44.), Sebestyén (52.), Lakner (55.), ill. Szigeti (4.), Molnár (43.)

Taliándörögd SE–FC Zirc 1-3 (0-2)
Gólszerzők: Varga Á. (58.), ill. Miskei (13.), Bogdán (37., 50.)

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.huTabella forrása: adatbank.mlsz.hu

Simon Dani
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. tegnap 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.