Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Újabb albérlő terjesztett drogot Veszprémben

2020. július 17. 12:00 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 39 éves hajmáskéri férfi ellen, négy vásárlójával szemben pedig kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Tegnap beszámoltunk róla, hogy kábítószerrel üzleteltek egy belvárosi albérletben, ma pedig újabb hasonló hírről értesültünk.

Kapcsolódó cikk
Drogtanya működött egy belvárosi társasházban
Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Megyei Főügyészség azzal a 22 éves férfival és 24 éves társával szemben, akik Veszprém egyik belvárosi társasházában árulták a drogot – tájékoztatott az ügyészség.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 39 éves hajmáskéri lakos veszprémi albérleti lakásán kedden négy személy jelent meg, és pakkokba kiporciózott új pszichoaktív anyagot vásároltak tőle. A helyi rendőrkapitányság munkatársai a lakás bérlőjét, valamint a vásárlókat a helyszínen elfogták és előállították őket. A rendőrök házkutatást tartottak, melynek során kábítószergyanús anyagokat, készpénzt, valamint informatikai eszközöket foglaltak le.

Eközben további két férfi érkezett a lakásra vásárlási szándékkal, őket szintén előállították. A vásárlók közül négy fő, egy 36 éves jásdi, egy 28 és egy 26 éves veszprémi, valamint egy 24 éves mikei lakos esetében alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a lakás bérlőjével szemben pedig új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság.

A nyomozók a 39 éves terjesztőt őrizetbe vették, majd a férfi letartóztatását a rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján az illetékes bíróság július 16-án elrendelte.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.