Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
26°C
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
26°C

Tíz tuti randihely Veszprémben

2020. június 26. 4:00
Sajnos egyre ritkábban látni sétáló, ölelkező párokat, egymást a padon felfaló fiatalokat. Bízunk benne, csak azért, mert kezdtek kifogyni az ötletekből. Összegyűjtöttünk nektek Veszprémben tíz olyan randevú helyszínt, ahová pénzt sem kell vinnetek magatokkal. Csak ti ketten, más egyébként sem számít!

Válogatásunkban tíz olyan veszprémi helyszín szerepel, ahová akkor is nyugodtan elhívhatod a kiszemelted egy randevúra, ha a pénztárcád a hónap végén egy vacsorát már nem engedne meg. Hidd el, egy valódi nő még értékelni is fogja, ha érzi, hogy a gyönyörű táj varázsában ő az egyetlen, akire valóban kíváncsi vagy, aki leköti a figyelmedet.

1. Sintér-domb 1. Sintér-domb

2. Völgyikút park2. Völgyikút park

3. Jutas vitéz kilátó3. Jutas vitéz kilátó

4. Szent Benedek-hegy4. Szent Benedek-hegy

5.  Szent Miklós-szeg (volt Kálvária-domb)5. Szent Miklós-szeg (volt Kálvária-domb)

6. Kolostorok és kertek6. Kolostorok és kertek

7. Erzsébet-liget7. Erzsébet-liget

8. Szerelem-sziget8. Szerelem-sziget

9. Gizella királyné (Gulya-dombi) kilátó9. Gizella királyné (Gulya-dombi) kilátó

10. Óváros tér10. Óváros tér

+1. A vár végén emelkedő kilátóbástya+1. A vár végén emelkedő kilátóbástya

Simon Dani
Kovács Bálint
további cikkek
Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Balaton Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Drasztikusan megnövekedett a Magyar Vöröskereszt által működtetett Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat által ellátottak száma a júliusi tartós hőhullám miatt, az önkéntesek már csaknem kétezer bajbajutotton segítettek - derül ki a szervezet MTI-hez szerdán eljuttatott közleményéből. tegnap 14:58 Az árvaszúnyogok segítenek megérteni, hogyan védhetjük meg a Balatont Balaton Az árvaszúnyogok segítenek megérteni, hogyan védhetjük meg a Balatont Vajon milyen volt a Balaton természetes állapota, és mikor változott meg? Helyreállítható-e még a természetközeli állapot? Ezekre a kérdéskere keresték a választ az ELTE Őskörnyezet és Klímaváltozás Kutatócsoport munkatársai legújabb tanulmányukban, amelyben konkrét javaslatokat is megfogalmaztak a tó védelme érdekében. tegnap 21:29 Müller Cecília: ezt a hőséget már az egészséges szervezet is nehezen viseli Müller Cecília: ezt a hőséget már az egészséges szervezet is nehezen viseli Az országos tisztifőorvos praktikus tanácsokat osztott a TV2 műsorában a hőség idejére.  2024. július 16. 16:20 Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. 2024. július 16. 16:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.