Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rasovszky a legsikeresebb fiatalok között

2020. május 8. 10:59
A Balaton Úszó Klub Veszprém huszonhárom esztendős világ- és Európa-bajnok klasszisa, Rasovszky Kristóf is szerepel a Forbes magazin harmincas listáján, amelyen a legsikeresebb harminc év alattiak kaptak helyet.

A Forbes szerkesztősége idén is összeállította a harminc alatti (vagy éppen harmincat töltő) sikeres fiatalok listáját az üzlet, a kultúra, a tudomány, a sport és a gasztronómia világából. A szerkesztők megjegyzik: ez az év más, mint a többi: ez az első olyan lista, amelyen mindenki a rendszerváltás után született.

Rasovszky Kristóf illusztris társaságba került (archív fotó)Rasovszky Kristóf illusztris társaságba került (archív fotó)

A veszprémi Rasovszky Kristóf mellett mindösszesen négy sportoló, a szintén úszó Milák Kristóf, a kézilabdázó Nagy Szabolcs, az uszonyosúszó Senánszky Petra és a vízilabdázó Vogel Soma szerepel a szubjektív összeállításban.

Zatkalik Dávid
Domján Attila
további cikkek
Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel úszás Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel Negyvenegy fős lesz a magyar csapat júniusban a belgrádi Európa-bajnokságon: a medencés szakágban 15 férfi és 18 női versenyző, a nyílvízi viadalokat illetően négy-négy sportoló várja a kontinensviadalt. A keretben a Balaton ÚK Veszprém háro kiválósága, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid és Sárkány Zalán is ott van.  tegnap 20:40 Bér-, albérlet-, utazási és képzési támogatást kapnak a 30 év alattiak Bér-, albérlet-, utazási és képzési támogatást kapnak a 30 év alattiak A kormány Ifjúsági garancia plusz programja négy pillérre épül: bértámogatásra, lakhatási és utazási támogatásra, valamint átképzésre - ismertette Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára. 2024. április 16. 11:48 Hármas veszprémi győzelem 800 méteren is! úszás Hármas veszprémi győzelem 800 méteren is! Sárkány Zalán diadalmaskodott 800 méteren a Duna Arénában rendezett országos bajnokság pénteki záró napján két veszprémi klubtársa, Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid előtt. 2024. április 12. 21:05 A 400 méter gyors dobogóját is „kibérelték” a veszprémi úszók úszás A 400 méter gyors dobogóját is „kibérelték” a veszprémi úszók Betlehem Dávid a keddi, 1500 méter gyorson aratott győzelme után szerdán 400 méteren is diadalmaskodott a Duna Arénában zajló országos bajnokság szerdai versenynapján. 2024. április 10. 21:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.