Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 17. Endre, Elek
Veszprém
31°C
2024. július 17. Endre, Elek
Veszprém
31°C

Folytatódnak a meglepetés koncertek Veszprémben

2020. május 4. 9:36

Május 4-én, hétfőn három helyszínen, az Egyetemi városrészben (Stadion utca 9.), a Jutasi úti lakótelepen (Március 15. u. 3/1) és szintén a Jutasi úti lakótelepen, a Haszkovó u. 18-as ház mellett ad koncertet az Ewald Rézfúvós Együttes.

Május 7-én, csütörtök a Jazzformers Együttes érkezik Veszprémbe. A kvartett tagjai az Endrődi Sándor lakótelepen (Endrődi Sándor u. 69.), a Cholnoky úti lakótelepen a 7-es számú posta előtt és az Egyetemi városrészben (Stadion utca 9.) adnak majd koncertet.

Az első koncertek kezdési időpontja 16.45.

A Kultúráért Felelős Államtitkárság kezdeményezésére, a Filharmónia Magyarország szervezésében az elmúlt héten indult útjára a meglepetés koncertsorozat, amely a Térzene átgondolt, a vírushelyzetre koreografált verziója.

A kezdeményezésnek köszönhetően olyan köztereken lesz hallható zeneszó, ahol az érdeklődők az erkélyükről, ablakukból, udvarukról élvezhetik az élőzene varázsát. 11 megyében több mint 120 koncert hetente.

Figyeljen, mert lehet, hogy pont az Ön ablaka alatt csendülnek fel a klasszikus zene dallamai. Maradjon otthon! Mi közel hozzuk a zenét otthonába is! – így szól a kezdeményezés mottója.

vehir.hu
további cikkek
Egy estére senki nem maradt magányos Egy estére senki nem maradt magányos VeszprémFest, Magyarország egyik legrangosabb zenei fesztiválja, mondhatni a magaskultúra helyi fellegvára, tegnap ismét bebizonyította, hogy milyen érzés az, amikor a zene közelebb hozza egymáshoz az embereket. ma 12:14 Új közösségi tér született a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban – itt a BLOKK Art&Design Hybridart Új közösségi tér született a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban – itt a BLOKK Art&Design Június 21-én hivatalosan is megnyílt Veszprém minden bizonnyal legszínesebb helyszíne, a BLOKK Art&Design. A színes konténerekből kialakított közösségi tér a kreativitás és a művészet különös találkozásának origója. A szervezői megálmodtak egy pop-up helyszínt, amellyel új színt hozhatnak a veszprémi nyárba és a Gyárkertbe. Egy olyan találkozási pont jött létre, ahol a kortárs művészet iránt érdeklődők, a környékbeli fiatalok, a családosok, vagy épp a városba érkező pihenni vágyók egyaránt megtalálhatják az érdeklődésüknek megfelelő programokat.  tegnap 14:15 A nyárvégi INOTA Focus ismét lebilincselő fényművészettel teríti be az erőművet A nyárvégi INOTA Focus ismét lebilincselő fényművészettel teríti be az erőművet A 2023-as első INOTA Fesztivál fényművészeti programjának egyenes ági folytatásaképp jelentkezik most augusztus 30-tól a háromnapos INOTA Focus: RADIANCE, hogy ismét összekapaszkodjon az üzemen kívüli inotai hőerőmű és a kortárs vizuális kultúra. Az INOTA Fesztivál az Erste támogatásával ráadásul fényművészeti pályázatot is hirdet. tegnap 22:02 Szeptemberben jön a Gyárkertbe Azahriah Gyárkert Szeptemberben jön a Gyárkertbe Azahriah Veszprém kártya-tulajdonosok kedden délelőtt 10 órától válthatnak jegyet a koncertre, a többiek csütörtöktől csak. 2024. július 15. 12:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.