Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Klausz Kristóf győzelmét hozta a Mikulás

2019. december 8. 18:52 // Forrás: rallycafemagazin.hu
Klausz Kristóf először nyert a Mikulás ralin, miután a leggyorsabbnak bizonyult az idei veszprémi versenyen. A második Bútor Róbert, míg a harmadik Balogh János lett.

Bútor Róbert és Tagai Róbert még az élen állt három szakasz után az idei Mikulás ralin, azonban a negyedik szakaszon defektet szedett össze, így a verseny harmadik helyére esett vissza – számolt be a rallycafemagazin.hu.

A skodás versenyző idővesztése után Klausz Kristóf és Csányi Botond vette át a vezetést Forddal, és helyét már az utolsó szakaszon is megőrizte, így megszerezve első győzelmét a Mikulás Rallyn.

Bútor az utolsó szakaszon a leggyorsabb időt autózva 5.6 másodperccel elmaradva Klausz mögött a második helyen zárt, míg Balogh János és Holczer Dániel további 5 másodperc hátránnyal zárt a harmadik helyen.

A top három versenyző alaposan ellépett a mezőnytől, a negyedik helyen Kovács Antal és Istovics Gergő 39 másodperccel zárt Balogh mögött, míg ifj. Cseh Vilmost és Kovács Zoltánt 2.8 másodperccel előzték meg.

A hatodik helyen Lencse Zoltán és dr. Kovács Annamária ért célba, majd Elek István és Herczeg Péter, Lukács Kornél és Kailbach Gergely, Bodolai László és Szőke Tamás, valamint Gyarmati Ariel és Kocsis György, zárt még az első tízben.

Elek István két év után tért vissza a versenyzéshez és a legjobb mitsubishis eredményt érte el az N-csoport egykori többszörös bajnoka és legendája.

Eredmények ITT.

Galéria
23. Mikulás rali Veszprém
vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között baleset Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Négyen meghaltak és többen megsérültek, amikor az Esztergom-Nyerges Rallyn egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) vezetősége közleményben tudatta, hogy a hatóságokkal együttműködve vizsgálja a baleset körülményeit. 2024. március 24. 16:23 Ausztrál Nagydíj - Sainz nyert Melbourne-ben, Verstappen kiesett Ausztrál Nagydíj - Sainz nyert Melbourne-ben, Verstappen kiesett A vakbélműtétje után lábadozó Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Ausztrál Nagydíjat, melyet a címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája műszaki hiba miatt feladott. 2024. március 24. 6:38 Szaúdi Nagydíj - Dzsiddában is folytatódott Verstappen sikersorozata Szaúdi Nagydíj - Dzsiddában is folytatódott Verstappen sikersorozata A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője rajt-cél győzelmet aratott a vasárnapi Forma-1-es Szaúdi Nagydíjon Dzsiddában. 2024. március 9. 19:50 Veszprémből indul az ERC-sorozat – újabb lépés a sportfőváros cím felé rali Veszprémből indul az ERC-sorozat – újabb lépés a sportfőváros cím felé A Rally Hungary lesz a 2024-es ERC-sorozat nyitóversenye, amelyet április 12. és 14. között veszprémi központtal, murvás pályákon tartanak meg. Rali Európa-bajnokot majd öt aszfaltos és három murvás verseny összesített eredménye alapján avatnak.   2024. március 6. 13:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.