Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
26°C
2024. július 24. Kinga, Kincső
Veszprém
26°C

Idén is elhagyott Mikulás meglepetések lephetik el az országot

2019. november 25. 13:36
A felhívás alapján december 6-án pályaudvarokon, buszmegállókban, boltok előtt és padokon is találkozhatunk a rejtélyes csomagokkal és csatlakozva az akcióhoz mi is szebbé tehetjük valakinek a napját egy-egy "elhagyott ajándékkal".

2019-ben is elindul a nagy népszerűségnek örvendő "Hagyj el egy mikuláscsomagot!" akció. Az esemény lényege, hogy Szent Miklós napján hagyjunk el egy kis ajándékot, mikuláscsomagot, könyvet, játékot a város forgalmas pontjain, ahol megtalálhatják: egy parkban a padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban, vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, a bolt mellett, a játszótéren.

A megtalált meglepetésekkel mosolyt csalhatunk egy ismeretlen arcára, ezzel is megszépítve a napját.

Az ötletgazda Nagy András a 2018-as eseményről elmondta: "Amikor elindítottam a "Hagyj el egy Mikuláscsomagot!" kezdeményezést, nem is mertem álmodni arról, hogy ilyen sokan csatlakoznak. Bár maga az ötlet az ország délkeleti csücskében fekvő kisvárosból, Battonyáról indult, de az eseményhez csatlakozóknak köszönhetően országos szintűvé vált."

A felhívás alapján a csomagot egy üzenettel kell ellátni: "Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza! A megtalált csomagról tölts fel egy képet a Hagyj el egy mikuláscsomagot facebook eseményhez."

Ha csomagot szeretnénk "elhagyni", akkor érdemes nyomon követni az oldalt az információkért, ha pedig Mikulás napján valaki minket lep meg és megtaláljuk az egyik ajándékot, akkor egy fotóval jelezhetjük az eseménynél, hogy valakinek sikerült örömet csempésznie egy apró kedvességgel a napunkba.

Az akció részleteiről az esemény oldalán olvashatnak: https://www.facebook.com/events/539733570158866/

Sulyok Georgina
további cikkek
Ferenc pápa a mai világban megalázott Krisztusokról írt a nagypénteki meditációkban Ferenc pápa a mai világban megalázott Krisztusokról írt a nagypénteki meditációkban Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta. 2024. március 29. 16:57 Ferenc pápa tizenkét női rabnak mosta meg a lábfejét Ferenc pápa tizenkét női rabnak mosta meg a lábfejét Ferenc pápa tizenkét rabnak mosta meg a lábfejét az utolsó vacsorát idéző szertartáson a római Rebibbia büntetés-végrehajtási intézet női szárnyán csütörtökön. Közben Veszprémben krizmaszentelési szentmise vezette be a szent háromnap ünneplését. 2024. március 29. 10:20 Elismeréseket adtak át az ünnepi állománygyűlésen Elismeréseket adtak át az ünnepi állománygyűlésen Csütörtökön a nemzeti ünnep alkalmából rendezték meg az állománygyűlést, melynek helyszínéül az Agóra színházterme szolgált. A rendezvényen számos elismerést adtak át. A Légierő és a veszprémi Erkel Ferenc Városi Fúvószenekar közösen örvendeztették a nagyérdeműt. 2024. március 15. 14:33 Ezt üzeni a finn Mikulás a veszprémi gyerekeknek és felnőtteknek Ezt üzeni a finn Mikulás a veszprémi gyerekeknek és felnőtteknek Portálunknak exkluzív interjút adott Joulupukki, amiből az is kiderül, hogy mivel tartja ilyen jó formában magát. 2023. december 12. 10:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.