Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ha önnek tetszett a Haszkovó-buszforduló kopár látképe, van egy rossz hírünk

2019. november 23. 14:31
Tavaszig kell várni, hogy zöldbe boruljon a Haszkovó-buszforduló környéke, a fákat viszont már most elültették. Az egymillió fa elnevezésű közösségi faültetési akció keretében 8 darab facsemete a forgalmas buszforduló környékére is került.

Veszprémben több mint 160 darab új facsemetét ültettek el a nemrég lezajlott közösségi akció keretében, civilek, az önkormányzat és a VKSZ Zrt. összefogásával.

Ezekből 8 darab facsemetét a lakótelep egyik legforgalmasabb buszfordulója köré helyeztek el. Amennyiben minden facsemete megered, tavasszal már ez a „zöld-kerítés” választja el a Haszkovó úttól a buszfordulót. Pár éven belül pedig – ha megerősödnek a lombkoronák – még zöldebbé teszik Veszprém legnagyobb lakótelepének környezetét.

Nem akarunk tippeket adni a rongálóknak, de a közelmúltban a Jutasi úton ugyanezen akció keretében két új facsemetét ismeretlenek kitörtek, amit Ovádi Péter országgyűlési képviselő pótolt új fák elültetésével. Erről az esetről is írtunk korábban.

Kapcsolódó cikk
Az egyik elültette, a másik kitörte, a harmadik pedig duplán visszaültette
Szerda délelőtt pótolták azokat a facsemetéket a Jutasi út mentén, amelyeket pár napja ismeretlen tettesek törtek ki. Ovádi Péter országgyűlési képviselő az eseményen a vandáloknak is üzent.
Hajas Bálint
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.