Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Önkéntesek a pályán

2019. október 11. 18:49
Veszprémben is csatlakoztak a 72 óra kompromisszumok nélkül kezdeményezéshez.

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg október 11. és 13. között a 72 óra kompromisszumok nélkül önkéntes programot, melyhez ezúttal Veszprémben is csatlakoztak. 

Újravonalazzák a Cholnoky iskola sportpályájátÚjravonalazzák a Cholnoky iskola sportpályáját

A 72 óra kompromisszum nélkül célja felhívni a társadalom figyelmét a fiatalok erejére elkötelezettségére, lelkesedésére és segítőkészségére. Az akció évről évre 7-9000 fiatalt mozgat meg, akik országszerte akár több mint 400 önkéntes projektet valósítanak meg.

Lefestik a kerítéstLefestik a kerítést

Veszprémben a Cholnoky Jenő Általános Iskola udvarán teszik rendbe a sportpályát a hétvégén a fiatalok: a pálya vonalazását újítják meg, illetve az azt körbevevő kerítést festik le. 

A megyében több helyszínen: többek közt Zánkán, Várpalotán, Pétfürdőn is zajlanak önkéntes akciók. 

Schöngrundtner Tamás
Domján Attila
további cikkek
Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak A magyar kormány legújabb fiatalokat támogató intézkedése szeptember 1-től lépérvénybe. 2024. március 14. 12:35 Kicsik és nagyok farsangja a Cholnokyban Cholnoky Jenő Általános Iskola Kicsik és nagyok farsangja a Cholnokyban Mozgalmasan indult a február a Veszprémi Cholnoky Jenő Általános Iskolában. Először a gyermekeknek tartottak farsangi ünnepséget, másnap viszont már a hagyományos szülők és nevelők bálján lehetett kikapcsolódni. 2024. február 6. 10:13 A lehetőséggel együtt felelősséget is kaptak a veszprémi fiatalok fiatalok A lehetőséggel együtt felelősséget is kaptak a veszprémi fiatalok Idén ősszel elfogadták Veszprém új ifjúsági koncepcióját, ami többek közt abban is kitűnik a hasonló dokumentumok közül, hogy megalkotásában több olyan helyi fiatal is részt vett, akik még a tizennyolcadik életévüket sem töltötték be. Meglepetést pedig bőven okoztak, amikor a közös munka zajlott. Ezekről is kérdeztük dr. Hegedűs Barbara alpolgármestert, aki végig ott volt a koncepció megalkotásánál. 2023. december 18. 16:30 Hogyan lázadhat egy jobboldali fiatal a konzervatív kormány mellett? Hogyan lázadhat egy jobboldali fiatal a konzervatív kormány mellett? Újabb veszprémi politikus neve jelent meg az országos politikában. Halmay Gábor, a Dózsaváros és a Jeruzsálemhegy egyik önkormányzati képviselője az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) ügyvezető alelnöke lett. Azt mondja, a konzervatív beállítottságú fiataloknak számos személyes támadással kell szembenézniük, de van egy nagy különbség liberális társaikhoz képes. Vajon mennyire trendi a fiatalok körében konzervatívnak lenni? Mi lesz a lázadó énjükkel ebben a politikai szervezetben? Ezekről is beszélgettünk. 2023. december 6. 12:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.