Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Közeleg a 6. Veszprém Félmaraton

2019. augusztus 15. 16:37
Augusztus 25-én, vasárnap immár hatodik alkalommal hódíthatják meg városunk gyönyörű szakaszait a Veszprém Félmaraton lelkesült indulói.

Kicsit több mint két hét, s már vége is az idei nyárnak. Azonban ez a kellemes, napos évszak nem búcsúzhat hangtalan a királynék városától. Előtte még otthont biztosít majd a hagyományos, immár hatodik félmaratonjának augusztus 25. napján, a strandidőszak utolsó vasárnapján.

Az egykori veszprémi futsalos, Finta Péter már alig várja az eseményt! (Archív fotó)Az egykori veszprémi futsalos, Finta Péter már alig várja az eseményt! (Archív fotó)

Az esemény hivatalos Facebook-oldalán az áll, hogy a jelentkezők két táv közül választhatják meg az indulási jogukat: 11 vagy 21 kilométert kell teljesíteniük, de ha esetleg egyénileg bátortalankodnának rajtvonalhoz állni, akkor akár párban vagy váltóban is nevezhetnek.

A szervezők mindemellett arra is ügyeltek, hogy valóban gyönyörű, de annál nehezebb útvonalat jelöljenek ki a megyeszékhelyen a versenyzők számára. A futók a História Kert mellett áthaladnak majd a Völgyhídon is, de a pályabejárások során már az is kiderült, hogy a verseny megálmodói a vár emelkedős részeit sem hagyták ki a pakliból.

Ha esetleg kedvet kaptál, s örömmel kipróbálnád magad egy félmaratoni távon, jelentkezésed még leadhatod a veszpremfelmaraton.hu-ra kattintva, cserébe pedig a szebbnél szebb emlékek mellett a lentebb megjelenített befutóéremmel is gazdagodhatsz majd.

vehirsport.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.