Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ősszel folytatódik a Nyugdíjas Egyetem

2019. szeptember 2. 14:22
A nagy sikerre való tekintettel szpetembertől folytatódik a Pannon Egyetem és a Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet közös rendezvénye a nyugdíjas korosztály számára. A Nyugdíjas Egyetem otthona - ahogy a nyári kurzusokon is - minden esetben a Pannon Egyetem lesz.

Az első alkalom szeptember 18-án, szerdán lesz, melyre jelentkezni az alábbi linken lehet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfh1GlmI2H2t6ND1hcWPNDDbuw4Ceq3NDNazZW9aVgjhwrdbg/viewform

A regisztráció mindegyik napra külön-külön szükséges, ez az űrlap a 2019. szeptember 18-i alkalomra szóló regisztrációkat fogadadja.

Program:

Ünnepélyes köszöntő

Előadó:
Mészáros Zoltán - Európa Kulturális Fővárosa Veszprém2023: A Metropolitán önkénteseitől a nyugdíjas adatbankig

Kulturális műsor - jelenleg még egyeztetés alatt

A rendezvény szüneteiben frissítővel várjuk vendégeinket.

Fontos, hogy aki az őszi szemeszter minden előadásán részt vesz, oklevélben részesül, továbbá értékes ajándékokat nyerhet sorsolásunkon.

vehir.hu
további cikkek
Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Veszprémben rendezik meg a hétvégén a 13. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjét. 2024. április 20. 14:15 1% az esély a világháborúra 1% az esély a világháborúra Dr. Resperger István biztonságpolitikai szakértő Háború és béke címmel tartott előadást a Pannon Egyetemen kedden, ahol Tolsztoj művének elemzése helyett sokkal inkább a világ konfliktusos régiói kerültek terítékre. Ukrajnára, az arab térségre és Tajvanra egyaránt kitért az országosan is elismert szakember, miközben a globális atomháború valós fenyegetésének esélyét is számba vette. 2024. április 19. 22:43 Programajánló - A háború és béke kérdései Programajánló - A háború és béke kérdései Mindannyiunkat aggodalommal töltenek el a világban jelenleg zajló brutális háborúk, a megoldhatatlannak tűnő fegyveres konfliktusok. Mégis a modern társadalom információs zajában, a témában erősen átpolitizált kommunikációs térben roppant nehéz a valódi történésekről tudományosan megalapozott, hiteles információkhoz jutni. Erre reagál most a Pannon Egyetem és az MTA VEAB, akiknek közös szervezésében az egyik leghitelesebb magyar biztonságpolitikai szakértő érkezik Veszprémbe előadást tartani. 2024. április 9. 11:32 Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Pannon Egyetem Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Az egyetem a tudást, a cégek pedig a piaci tapasztalatukat és saját tőkéjüket teszik bele abba az az együttműködésbe, ami mindkét félnek előnyös a nap végén. A Pannon Egyetem most egy olyan befektetőcéggel írt alá együttműködési megállapodást, aminek alapítója annak idején Veszprémben végzett, most pedig befektetőként tér vissza az alumni intézménybe. 2024. április 2. 14:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.