Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
6°C

Országos toplistában a Méz Rádió

2019. augusztus 24. 3:58
A megyei jogú városok rádiói között a Méz Rádió az előkelő tizedik helyet szerezte meg a napi hallgatottság tekintetében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása szerint.

Az NMHH negyedévente végez helyi rádióhallgatottsági méréseket az ország lakossága körében, köztük a veszprémieknél is. A legfrissebb, 2019 második negyedévére vonatkozó kutatás eredményeit nemrég tették közzé hivatalos fórumukon.

A tanulmány összehasonlította az ország nagyvárosaiban működő helyi rádióállomásokat napi hallgatottság alapján is, amelyből kitűnik, hogy a veszprémi Méz Rádió a TOP 10-es listában foglal helyet.

A teljes kutatást az NMHH oldalán mindenki megtekintheti.

A Méz Rádió egyébként idén augusztus 22-én ünnepelte fennállásának nyolcadik évfordulóját.

Látogatás a Méz Rádióban - vehir.hu

Fanni a húszemeletes tetején járt, és megosztotta élményeit a Veszpremunk.hu közösségi oldalon. Történt egy csoda hideg decemberi napon, hogy úgy gondoltam, ideje kimozdulni itthonról. Épp jó célpontnak tűnt a veszprémi karácsonyi vásár; pláne, hogy egy külön esemény is zajlott a keretein belül. Ez pedig nem volt más, mint a Méz Rádió által szervezett Slágerhullás; retro-buli.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Lehet, hogy Veszprémben él az új rádiós sztárműsorvezető Méz Rádió Lehet, hogy Veszprémben él az új rádiós sztárműsorvezető Öt év alatt 900-nál is több helyi kisgyermek látogathatott el a Méz Rádió stúdiójába, pár napja pedig az ezredik kisiskolást köszöntötte Szekeres Dávid műsorvezető, az országban is egyedülállónak számító Nyitott rádió program kitalálója. Az Ébredj Veszprém! című reggeli műsor házigazdájától megtudtuk, több éve őt is egy hasonló élmény inspirálta arra, hogy a rádiózásra tegye fel az életét, és reméli, már találkozott azzal a fiatallal, aki követi őt ezen az úton. 2023. március 30. 23:00 Összefogással segítenek a hazai rádiók jótékonyság Összefogással segítenek a hazai rádiók Példátlan összefogásra készülnek a helyi rádiók. Céljuk, hogy könnyebbé tegyék a kórházban ápolt gyermekek számára a szeretteikkel való kapcsolattartást a járványhelyzet karácsonyi időszakában. A Helyi Rádiók Országos Egyesületének összes tagja csatlakozott a kampányhoz, az akció így az egész országon átível majd. Veszprémből két rádió is részese a jótékonysági kampánynak. 2020. december 1. 4:00 Veszprémben jelenleg nem kell aggódni a koronavírus miatt Veszprémben jelenleg nem kell aggódni a koronavírus miatt Rengeteg a kérdőjel a koronavírussal kapcsolatban. Egy főorvos segítségével megpróbálunk némi segítséget nyújtani az információ rengetegben. 2020. február 13. 15:32 Az évtized leghallgatottabb zenéi Az évtized leghallgatottabb zenéi Itt az év vége, hamarosan itt az új évtized, idézzük fel azokat a számokat, melyeket legtöbbet hallgattunk 2010 és 2019 között. Ed Sheeran, Despacito és Drake az élmezőnyben, de a Gangnam Style-t se felejtsük el! 2019. december 20. 19:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.