2021. április 12.
//
Gyula névnap

Országos toplistában a Méz Rádió

2019. augusztus 24. 3:58
A megyei jogú városok rádiói között a Méz Rádió az előkelő tizedik helyet szerezte meg a napi hallgatottság tekintetében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása szerint.

Az NMHH negyedévente végez helyi rádióhallgatottsági méréseket az ország lakossága körében, köztük a veszprémieknél is. A legfrissebb, 2019 második negyedévére vonatkozó kutatás eredményeit nemrég tették közzé hivatalos fórumukon.

A tanulmány összehasonlította az ország nagyvárosaiban működő helyi rádióállomásokat napi hallgatottság alapján is, amelyből kitűnik, hogy a veszprémi Méz Rádió a TOP 10-es listában foglal helyet.

A teljes kutatást az NMHH oldalán mindenki megtekintheti.

A Méz Rádió egyébként idén augusztus 22-én ünnepelte fennállásának nyolcadik évfordulóját.

Látogatás a Méz Rádióban - vehir.hu

Fanni a húszemeletes tetején járt, és megosztotta élményeit a Veszpremunk.hu közösségi oldalon. Történt egy csoda hideg decemberi napon, hogy úgy gondoltam, ideje kimozdulni itthonról. Épp jó célpontnak tűnt a veszprémi karácsonyi vásár; pláne, hogy egy külön esemény is zajlott a keretein belül. Ez pedig nem volt más, mint a Méz Rádió által szervezett Slágerhullás; retro-buli.

vehir.hu
Domján Attila

További cikkek

Összefogással segítenek a hazai rádiók
Összefogással segítenek a hazai rádiók
Példátlan összefogásra készülnek a helyi rádiók. Céljuk, hogy könnyebbé tegyék a kórházban ápolt gyermekek számára a szeretteikkel való kapcsolattartást a járványhelyzet karácsonyi időszakában. A Helyi Rádiók Országos Egyesületének összes tagja csatlakozott a kampányhoz, az akció így az egész országon átível majd. Veszprémből két rádió is részese a jótékonysági kampánynak.
Veszprémben jelenleg nem kell aggódni a koronavírus miatt
Veszprémben jelenleg nem kell aggódni a koronavírus miatt
Rengeteg a kérdőjel a koronavírussal kapcsolatban. Egy főorvos segítségével megpróbálunk némi segítséget nyújtani az információ rengetegben.
Az évtized leghallgatottabb zenéi
Az évtized leghallgatottabb zenéi
Itt az év vége, hamarosan itt az új évtized, idézzük fel azokat a számokat, melyeket legtöbbet hallgattunk 2010 és 2019 között. Ed Sheeran, Despacito és Drake az élmezőnyben, de a Gangnam Style-t se felejtsük el!
Itt vagyunk és szólunk: ez egy varázslatos világ
Itt vagyunk és szólunk: ez egy varázslatos világ
December 1-jén ünnepeljük a magyar rádiózás napját a folyamatos magyar rádiósugárzás indulásának évfordulójára emlékezve. A veszprémi mindennapok hangjait, Szekeres Dávidot és Rompos Gergőt, a Méz Rádió műsorvezetőit kérdeztük munkáról a tizenkilencedik emeleten és a rádiózás kulisszatitkairól.
Csak semmi tétlenség
Csak semmi tétlenség
Telegdi Kamilla a fóti Muharay Színház színésznője és a veszprémi Pannon Várszínház vendégművésze. Dióhéjban legalábbis. Valójában egy nagy adag kíváncsisággal megáldott, számos érdeklődési körrel rendelkező, az unalmat még csak véletlenül sem ismerő, az álmaiért tenni akaró tehetséges, fiatal lány. Színházról, versenyzésről, a magadba vetett hitről és szenvedélyekről beszélgettünk vele.