2020. február 19. // Zsuzsanna névnap

Minden gyermekért!

2019. április 15. 4:00
unicef.hu; budapestpark.hu
Jót tenni és hatalmasat bulizni egyszerre? Itt az alkalom! Napjaink legnépszerűbb hazai zenészei a Budapest Park és az UNICEF Magyarország felkérésére egy nagyszabású segélykoncerttel készülnek a Live Aid mintájára.

Mikor jótékonykodásról esik szó, valamiért sokan a karácsonnyal kötik össze. De nem csak ekkor van szükség egy kis segítségre, és nem csak materiális eszközökkel tudunk segíteni. Június 16-án éppen azzal teszünk jót, ha elmegyünk egy olyan koncertsorozatra, amely számos menő hazai sztárzenekart vonultat fel. Emellett számos tanulmány bizonyítja, hogy azok, akik rendszeresen jótékonykodnak, jobban érzik magukat a bőrükben, ellentétben azokkal, akik ezt elmulasztják. Mi mástól érezhetnénk jól magunkat, mint egy koncerten tombolástól és az érzéstől, hogy most ezzel jót teszünk.

A Bohém Rapszódia filmben már sokan láthattátok, hogyan is működött a Live Aid koncert. Nagyjából ennek a mintájára akarják felépíteni a Parkos koncertet június 16-án. Tehát az előadók ingyen lépnek fel és az általatok megvásárolt belépőkel hátrányos helyzetű lurkóknak segítetek. Az UNICEF Magyarország számos programot működtet itthon is, hátrányos helyzetű fiatalokat támogat, gyerekjogi ismereteket oktat és küzd a gyerekbántalmazás ellen.

Forrás: unicef.huForrás: unicef.hu

A Budapest Park és az UNICEF Magyarország megkeresésére sorra mondtak igent a felkért zenészek, így egy szuper line-up kerekedett a június 16-i, Apák Napjára szervezett gigakoncertre. A fellépők listáját a szervezők egy későbbi időpontban jelentik be. Na nem azért, mert rossz lesz a line-up, pont, hogy túl jó, így még ezzel is játszanak egy kicsit, hogy bombaként robbanjon a grandiózus előadók névsora.

Az eklektikus felhozatalban bizonyára mindenki megtalálja majd a kedvére valót – itt a helye mindenkinek, aki szeretné jól érezni magát, miközben segít azoknak a gyerekeknek, akiknek a legalapvetőbb szükségletekért kell küzdeniük nap mint nap.

Bővebb infókat a jegyvásárlásról a Budapest Park és az UNICEF Magyarország hivatalos weboldalán olvashattok.

Riskó Annamária
2020. február 19. // Zsuzsanna névnap