Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 10. Ármin
Veszprém
22°C
2024. május 10. Ármin
Veszprém
22°C

Több év kihagyás után tér vissza Veszprém az Utazás kiállításra

2019. február 21. 4:00
A város az EKF-győzelem apropóján jelenik meg az ország első számú turisztikai vásárán most hétvégén, február 21-24. között a budapesti Hungexpo területén.

Az idei Utazás kiállítás középpontjába az élmények szerzését, a személyes kapcsolatok kialakítását és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatását helyezte a Hungexpo, szlogennek az „Aktív hétvége van.” mondatot választotta.

A rendezvényen, egy helyen és időben közvetlen kap az érdeklődő információt desztinációkról, nyaralóhelyekről, szálláshelyekről és a felmerülő kérdéseire azonnal utazási szakértők válaszolnak.

Az idei Utazás kiállítás díszvendége Algéria, Bács-Kiskun megye és Kecskemét, valamint a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram.

A tavalyi utazáskiállítás videója:

-Veszprém turizmusának képviseletében, Európa 2023-as Kulturális Fővárosaként részt veszünk a 42. Budapesti Utazás kiállításon. A hazai szakma legrangosabb rendezvényén nem önállóan, hanem a Bakony-Balaton térség EKF2023 pályázathoz csatlakozott partnerivel karöltve jelenünk meg.

53 m2-es standunk az EKF2023 arculattal összhangban került felépítésre - árulta el érdeklődésünkre Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Elmondta, a négy nap alatt a város legfontosabb turisztikai célcsoportjának, a városlátogatóknak, a gasztronómia iránt érdeklődőknek készülnek meglepetésekkel. A hangsúlyt a térség turisztikai és kulturális értékeire helyezik.

A térséget az erre az alkalomra készített kisfilmen és fotókon keresztül mutatják be az érdeklődőknek.

Kuriózum, hogy az EKF-zsűrinek is prezentált és általuk is kipróbált VR-szemüvegeket a standon most bárki kipróbálhatja, melyek a nyári Veszprémi Utcazene Fesztivál hangulatát idézik fel viselőiknek.

Emellett természetesen nyomtatott kiadványok és a kiállításra készült szórólapok is hirdetik a Veszprémben várható tavaszi és nyári eseményeket. A négynapos programon a helyi minőségi gasztronómia képviselői is megjelennek. Kóstolóra vár majd minden érdeklődőt a Gusto13 Bistro&Delicate, az Oliva étterem és a Villa Medici étterem is. Vasárnap a balatoni kínáltot a Paletta Bisztró és a Fata Pincészet mutatja be.

-Várjuk az érdeklődőket az Utazás 2019 kiállítás 309B standján. Az EKF-győzelem miatt bízunk benne, hogy nagy figyelem irányul majd kiállítóhelyünkre és sokan fognak ellátogatni hozzánk-jegyezte meg a TDM ügyvezetője.

Helyszíni fotók: Szakál Bálint

EKF
Ge. Á.
további cikkek
Müller Mihály: Nem égtem ki az EKF-ben, mindennap örömmel mentem be az irodába Müller Mihály: Nem égtem ki az EKF-ben, mindennap örömmel mentem be az irodába Müller Mihály a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program sajtófőnöke, legalábbis még bő egy hónapig. Akik nem a sajtó világában élik munkás napjaikat, valószínűleg nem tudták, ki az a személy, aki végig egy kézben tartotta az EKF sajtókommunikációját, aki megbízható személyiségével minden kérdést megválaszolt. Kitartó típus, még az El Camino-t is megjárta. Müller Mihály újságíróként kezdte pályafutását, dolgozott a BBC-nél is, és akárhol járt eddigi életében, oda mindig a kíváncsiság vitte… 2024. május 8. 22:27 Az EKF év lendülete kitart, programdömpinggel érkezik a Gizella Napok Gizella-napok Az EKF év lendülete kitart, programdömpinggel érkezik a Gizella Napok Május elején ismét megrendezik a Gizella Napokat, immár a harmincegyedik alkalommal. A nagy múlttal és fontos tradíciókkal rendelkező rendezvénysorozat évről évre tartogat meglepetéseket, és a tavalyi év nagy sikere után idén is tartják a szervezők a színvonalat.   2024. április 29. 17:13 Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Csütörtökön ünnepélyes körülmények között felavatták a Jutasi lakótelep hivatalos zászlóját. 2024. április 26. 18:01 Veszprém ragyog tovább! Veszprém ragyog tovább! Megnyílt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programra visszatekintő „Ragyogj tovább! Kétezerhuszonhárom! -  Európa Kulturális Kreatív Régiója: egy évad emlékei, egy évad jövője” című kiállítás a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban. A kreativitás ünnepén 1,5 milliónál is több látogató élvezhette 116 településen 24 műfaj több mint 3600 eseményét. 2024. április 26. 11:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.