Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Már a harmadik gyertya is ég a veszprémi adventi koszorún

2018. december 15. 18:24
A Szentháromság téren felállított adventi koszorú harmadik gyertyáját Strenner Zoltán önkormányzati képviselő és Elmer Hernandez diakónus gyújtotta meg.

Szállingózó hóban, nagyjából harminc érdeklődő jelenlétében gyújtották meg Veszprém adventi koszorújának utolsó előtti gyertyáját szombat kora este a Szentháromság téren.

-Jézus tanításai közül a szeretet legfontosabb, melyet minden nap gyakorolnunk kell. Soha nem nagy dolgokban kell gondolkodni, mert az ritkán adatik meg. Ha minden nap tudunk egy jó dolgot tenni, Istennek tetsző lesz, s boldogság költözik a szívünkbe- fogalmazott Strenner Zoltán.

strenner zoltánstrenner zoltán

- Soha ne felejtsük el, hogy a karácsony nem csak az ajándékokról szól, hanem a kisded érkezéséről is. Ez legyen mindig a szívünkben. Minden családban maradjon szeretet, remény és béke, hisz ezekre van nagy szükség a világban. Nem a rohangálás, hanem az együtt, otthon eltöltött idő a fontos- mondta Elmer Hernandez diakónus.

Elmer HernandezElmer Hernandez

A gyertyagyújtáson Keresztes Gábor, a Petőfi Színház színművésze működött közre.

Ge. Á.
Domján Attila
további cikkek
Karácsonymentés a konyhában: jöhetnek az utolsó pillanatos gasztroajándékok! Karácsonymentés a konyhában: jöhetnek az utolsó pillanatos gasztroajándékok! Finomak, ötletesek, nem mindennapiak, gyorsan elkészíthetőek, és a rájuk szánt időt és energiát tekintve garantáltan érzi a megajándékozott, hogy szeretettel gondolunk rá és fontos nekünk. Mindjárt itt a karácsony, ám ha még nem sikerült volna megtalálni a tökéletes ajándékot, ezekkel az egyszerű, ám nagyszerű gasztroajándékokkal az utolsó pillanatban is garantáltan meglepetést tudunk okozni. 2023. december 22. 21:53 Ne csak a gyertyaláng életű örömöt éljük meg! Ne csak a gyertyaláng életű örömöt éljük meg! Már csak egyetlen hét maradt szentestéig: szombaton a Margit templomban gyújtották meg a város adventi koszorújának harmadik gyertyáját. 2023. december 17. 16:00 A Haszkovó-lakótelep is bekapcsolódott az adventi programokba A Haszkovó-lakótelep is bekapcsolódott az adventi programokba Vasárnap megnyitott a Kálvin-parkba szervezett vásár és koncertsorozat Haszkovó advent néven. 2023. december 11. 19:53 A veszprémi városrészekben kisebb közösségekben készülnek az ünnepekre advent A veszprémi városrészekben kisebb közösségekben készülnek az ünnepekre A Cholnoky-lakótelepen, a Jeruzsálemhegyen és az Egyetemvárosban is saját kisebb, de jó hangulatú összejövetelekkel készültek már a héten is az ünnepekre, miközben a belvárosban megnyílt a télki Gyárkert, az ActiCity-ben pedig kézműves karácsonyi vásárt tartottak. Mutatjuk előbbieket is. 2023. december 10. 15:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.