Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 2. Melinda
Veszprém
1°C
2023. december 2. Melinda
Veszprém
1°C

Ajándékot minden rászorulónak!

2018. december 13. 4:00
A Veszprém Megyei Kormányhivatal munkatársai egy belső „cipősdoboz akciót” szervezve teszik szebbé a rászoruló gyermekek karácsonyát.

Közeleg a karácsony, de sajnos nem mindenkinek jut a fa alá ajándék. Ezen szeretnének változtatni a Kormányhivatal munkatársai, éppen ezért döntöttek úgy, hogy ők maguk fogják megajándékozni azokat a gyermekeket, akiknek nagy valószínűséggel hiánycikk a karácsonyi ajándék.

Takács Szabolcs kormánymegbízott, szerda reggel jelképesen átadta az összesen 269 ajándékkal teli dobozt, melyet Kocsiné Sződy Karolina, a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat vezetője vett át, aki elmondta, jelképes ajándékokat természetesen ők is osztanak a gyerekeknek, de mégiscsak nagy segítség, öröm, mindemellett pedig kedves gesztus a Kormányhivatal részéről.

Takács Szabolcs elmondta – bár a Családok Éve a 2018-as – mégis szeretné, ha ez a rendhagyó gesztus mostantól hagyománnyá válna, és minden év karácsonyán megismétlődne, hogy ezzel a saját kezdeményezésű odafordulással szebbé varázsolják a rászoruló gyermekek ünnepét. A cipősdoboz tartalmánál figyeltek arra is, hogy ne csak egy korosztályra kiélezve állítsák össze a csomagokat, hanem mindenféle korosztály találja meg benne örömét, amikor is azok karácsony napján kiosztásra kerülnek.

Szabó Eszter
Domján Attila
további cikkek
Emlékezzünk a hazaszeretetre, hőseinkre, az ártatlan áldozatokra! 1956 Emlékezzünk a hazaszeretetre, hőseinkre, az ártatlan áldozatokra! Ünnepi megemlékezéssel tisztelgett a FIDESZ-KDNP helyi szervezete az 1956-os forradalom leverésének évfordulóján Brusznyai Árpád és az ártatlanul elítélt áldozatok előtt szombaton. 2023. november 5. 13:21 Novák Katalin: Szent István a magyarok közös nevezője augusztus 20 Novák Katalin: Szent István a magyarok közös nevezője Szent István a magyarok közös nevezője. Szent Istvánt magunkban hordozzuk, a részünkké vált, István király itt van velünk - hangsúlyozta Novák Katalin köztársasági elnök augusztus 20-i ünnepi beszédében Esztergomban. 2023. augusztus 20. 13:30 Az erőnk az odafigyelésben rejlik Az erőnk az odafigyelésben rejlik Ötvenéves jubileumát ünnepelte a Vadvirág Körzeti Óvoda. A jóhangulatú rendezvény péntek délután zajlott, amikor is az intézmény jelenlegi és egykori dolgozói találkoztak. 2023. május 13. 10:32 A tettekre váltott gondolatok ünnepe március 15. 1848 A tettekre váltott gondolatok ünnepe március 15. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulójára emlékeztek meg ünnepi műsorral a Kossuth Lajos Általános Iskola előtt kedden. Az iskola 7. osztályos tanulóinak versszavalása után Brányi Mária alpolgármester nyitotta meg beszédével a magyarság számára egyik legfontosabb történelmi esemény megemlékezését. A városi megemlékezések délután Kádártán folytatódtak, szintén az alpolgármester, valamint helyi kisgyermekek részvételével. 2023. március 14. 23:02

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.