2020. augusztus 15. // Mária névnap

Itt épülhetnek lakóparkok idén Veszprémben

2016. február 10. 13:22
Jó hír az lakáskeresőknek, hogy több lakópark építése kezdődik meg idén a városban. Mutatunk néhány képet, hogy hol. Van, ahol már javában zajlanak a munkálatok.

Veszprémi vállalatvezetőkkel egyeztetett Seszták Miklós fejlesztési miniszter hétfőn a Villa Mediciben, ahol sok más egyéb mellett szóba került, hogy mennyire égető szükség lenne a városban ingatlanok építésére. Ez régóta téma, és mi is többször foglalkoztunk vele, többek között itt és itt. Porga Gyula a tanácskozáson megnyugtatott mindenkit, hogy számos lakópark építése még az idén elkezdődik.

Főleg magánberuházásból ezeken a helyeken:

A Munkácsy utcában a volt nyomda helyén tábla is jelzi, hogy lakópark épül majd.

Sorompó utca. Itt már javában bontják az előző épületek maradékát, hogy a Cédrus lakóparkot kibővítsék. A hírek szerint 80 lakással.

Cholnokyváros, a Lidl és a Stop Shop bevásárlóközpont között, a Rómer Flóris utca. Itt is elkezdték már a munkát. A Flóris lakóparkot a VKSZ Zrt. alakítja ki.

Úgy tudjuk, hogy magánberuházásból a Takácskert mellett egy 600 lakásos lakópark építése kezdődik idén.

Amint látszik, van két hely, ahol még egyetlen kapavágás sem történt. Ezeknél a mikortól kérdésnek is utánajárunk, amint tudunk részleteket, közöljük őket a vehiren.

Ge. Á.

További cikkek

Vidám családi nap Jutaspusztán
Vidám családi nap Jutaspusztán
Hagyományos jelleggel idén is megtartották Jutaspusztán a családi napot szombaton.
Majdnem minden második hajléktalan közterületen húzza meg magát
Majdnem minden második hajléktalan közterületen húzza meg magát
A hajléktalanok körében végzett országos felmérés szerint majdnem minden második ember közterületen, vagy valamilyen maga építette kalyibában húzza meg magát, amikor hajléktalanná válik. Egy részük idővel eljut a fizetős vagy ingyenes hajléktalanszállásokig.
Szita: a megyei jogú városok a klímavédelem élharcosai
Szita: a megyei jogú városok a klímavédelem élharcosai
A megyei jogú városok a klímavédelem élharcosai, időarányosan már túlteljesítették a széndioxid-kibocsátás csökkentésére tett vállalásaikat - közölte a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke pénteken Zalaegerszegen.
Hétfőtől elektronikus mobiljegyet is válthatunk a V-Busz járataira
Hétfőtől elektronikus mobiljegyet is válthatunk a V-Busz járataira
A társaság legújabb fejlesztésének köszönhetően nem kell jegypénztár, automata, vagy a sofőr ahhoz, hogy megváltsuk a helyi járatos jegyet, vagy bérletet.
A katonai eskü egy életre szól
A katonai eskü egy életre szól
Péntek reggel 31 katona tett ünnepélyes esküt a veszprémi Kossuth-laktanya udvarán, akik sikeresen elvégezték az alapkiképzést. Az ünnepségen Zentai László ezredes hangsúlyozta: az eskü egy életre szól.
2020. augusztus 15. // Mária névnap