2021. március 3.
//
Kornélia névnap

Középmezőnyben vitorlázik Berecz Zsombor Pekingben

2008. augusztus 16. 15:35
Magyar Vitorlás Szövetség
A gyenge szélnek köszönhetően szombaton is csak egy futamot sikerült elrajtoltatni a pekingi olimpián. A délre tervezett rajtot 14 óráig elhalasztották. A kora délután elindított másfél órás futamot követően megállt a szél, így vízen halasztást rendeltek el a szervezők. Berecz Zsombor szombaton 18. helyen futott be, ami az eddigi legjobb eredménye, összetettben a 28. helyen áll a magyar sportoló. Sigmond András, szövetségi kapitány a futamot követően úgy nyilatkozott, szerinte az fogja megnyerni az aranyérmet, aki a legegyenletesebben vitorlázik majd a hátralévő versenynapokon. A mai eredménnyel elégedett, de reméli lesz ez még jobb is.
Füssy Angéla

További cikkek

Legyen a magyar kultúra a közös nemzeti minimum!
Legyen a magyar kultúra a közös nemzeti minimum!
A kultúra harcmezején vállalt tábornoki szerepet, a taktikáját pedig a párbeszédre építi. Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója és a magyar könnyűzene megújításáért felelős miniszteri biztos, akivel irodalomról, zenéről, évszázados kultúrvitákról és a magyar kitörési lehetőségekről is beszélgettünk.
Elmarad a PSG-Szeged BL-mérkőzés
Elmarad a PSG-Szeged BL-mérkőzés
Elmarad a Paris Saint-Germain és a MOL-Pick Szeged csütörtökre tervezett mérkőzése a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 14., utolsó fordulójában.
Érmekkel a nyakukban térhettek haza
Érmekkel a nyakukban térhettek haza
A veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái négy érmet szereztek a fővárosi BOK Csarnokban hétvégén rendezett korosztályos magyar bajnokságon.
Sikeresen lezárult a Balatonparti vállalkozók munkaerőpiaci programjának valamennyi eseménye
Sikeresen lezárult a Balatonparti vállalkozók munkaerőpiaci programjának valamennyi eseménye
A Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ és a Vállalkozók Területi Ipartestülete (Tapolca) 2020. március 1-jén megindította és 2021. február 28-án a támogatási programnak megfelelően befejezte a GINOP-5.3.5-18-2018-00009 kódszámú „Vendéglátó és idegenforgalmi munkaerőhiány kezelése a Balaton északi partján – vállalkozók bevonásával” című uniós program lebonyolítását. A program megfogalmazása után kialakult járványhelyzet ellenére sikerült az időszakosan zárva tartó vendéglátó szakmát a programba bevonni és az aktuális problémák megoldását is a projekten belül elősegíteni.
ÓVODAI BEÍRATÁS
ÓVODAI BEÍRATÁS