Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
16°C
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
16°C

Turisztikai támogatást nyert Veszprém

2011. november 5. 19:42
Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyben a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai különdíját nyerte el Veszprém.

– Veszprém Megyei Jogú Város hagyományaihoz méltó, a település vonzerejét növelő környezetszépítő munkáját, a magas szintű kulturális és turisztikai programok megvalósításában elért eredményét díjazta a turisztikai cég – ismertette Brányi Mária szombati sajtótájékoztatóján. Elmondta, a díj mellé 500 ezer forint értékű promóciós támogatást is kapott a város értékeinek és turisztikai kínálatának megismertetéséhez.

A múlt pénteki ünnepségen mintegy 60 díjat osztottak ki Százhalombattán. A Virágos Magyarországért verseny célja a kulturált és vonzó országkép kialakítása, a fenntartható fejlődés szempontjainak következetes alkalmazása, a településen élők összefogásának ösztönzése, az életminőség javítása, a környezettudatos gondolkodás és szemlélet erősítése, a természeti és építészeti örökség megőrzése és gyarapítása. – Nagy büszkeséggel vehettük át ezt a rangos elismerést – tette hozzá az alpolgármester.

Elhangzott, még egy díjban részesült Veszprém a közelmúltban Tatán, a magyarországi települések biodiverzitás versenyén a 30 ezer feletti lélekszámú települések kategóriában a második helyet szereztük meg. A kiíró célul tűzte ki, hogy az egyes önkormányzatokat, helyi közösségeket ösztönözze a természeti értékek megőrzésére, illetve növelje az értékteremtés presztízsét a biológiai sokféleség védelméhez kapcsolódóan. Az első helyet Kaposvár szerezte meg, a harmadik Miskolc lett.
 

Cseh Zoltán
Kovács Bálint
további cikkek
Veszprém vármegyében 3326 diák tesz érettségi vizsgát Veszprém vármegyében 3326 diák tesz érettségi vizsgát Veszprém vármegyében mintegy 54 tantárgyból 3326 fő tesz érettségi vizsgát a 2024. évi tavaszi időszakban. Az írásbeli érettségi vizsgák 2024. május 3. – május 27. között zajlanak a középiskolák és a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal szervezésében. ma 15:28 A gólyahír mellé plusz támogatás, a fiataloknak segítség jár az otthonteremtéshez A gólyahír mellé plusz támogatás, a fiataloknak segítség jár az otthonteremtéshez Az ”Otthon Veszprémben” részleteiről és az újszülöttek után járó támogatásról dr. Hegedűs Barbara alpolgármester tartott sajtótájékoztatót hétfő reggel a Városházán. ma 15:56 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben gazdaság 'Fesztiváloztak' a vállalkozások Veszprémben Az ESG került a középpontba a II. VOSZFESZT rendezvényen, amelyet Veszprémben tartottak április 25-én. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a Pannon Egyetem közös fórumán többek között arra biztatták a vállalkozásokat, hogy az ESG-vel kapcsolatos jelentéseket a szervezeti hatékonyság növelése érdekében is érdemes elkészíteni. ma 9:21 Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Szurkoljanak a magyar válogatottnak és játsszanak velünk értékes nyereményekért! Felnőtt férfi labdarúgó válogatottunk sorozatban harmadik alkalommal jutott ki az Európa-bajnokságra, június 14-től pedig kiderül, hogy idén meddig menetel csapatunk Marco Rossi vezetésével. Most ismét egy játékra hívjuk olvasóinkat, ahol leginkább a labdarúgó Európa-bajnoksággal és a magyar válogatottal kapcsolatos tudásra lesz szükség, hogy aztán a szerencsések megnyerhessék a három darab tízezer forint értékű sportszer vásárlási utalvány egyikét. ma 11:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.