Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
11°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
11°C

Továbbra is veretlen az FCV!

2011. október 4. 10:43 // Forrás: veszpremfutsal.hu
Sikeres hazai bemutatkozás: az 1. Futsal Club Veszprém értékes pontot szerzett a Dupont FC ellen a másodosztály hétfői találkozóján.

A vendégek késés miatt negyed órával később indult útjának a labda a csarnokban. A lelátót megtöltő nézők türelemmel várták a kezdést. Sajnos a veszprémi együttesnek nem tett jót a csúszás, amely a mérkőzés elején hamar kétgólos hátrányba került. A csapat az első félidő második felére kezdett magára találni és a szép támadásokkal jelezte, hogy van keresnivalója a mérkőzésen. Az akarásnak siker lett a vége: a félidő előtt egy felívelésből Bényi Kálmán szerezte meg a szépítő találatunkat.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A szünetben a mieinknek sikerült jobban rendezni a sorokat, Németh Gábor együttese kezdeményező jelleggel lépett fel a második félidőben. Weisz Zoltán fejesével a 24. percben már 2:2 volt az állás. A csapat megérezte a lehetőséget és nyomás alatt tartotta a jó erőkből álló ellenfelét. Egy szép támadás végén Szabadfi Péter beadásából Pálfi Róbert már előnyhöz jutatta az FCV-t.

A rutinos ellenfél érezte, hogy itt csak létszámfölényes szituációban van esélye a pontszerzésre, így a támadásaikat a kapus lecserélésével igyekeztek támogatni. Kiválóan védekeztünk, de egy megpattanó labda a 39. percben utat talált a nagyszerűen védő Kasza Viktor kapujába. A hátralévő egy percben tovább támadott csapatunk, míg a vendégeken érződött, hogy elégedettek az egy ponttal.

Összességében jól sikerült a bakonyiak hazai bemutatkozása, akik értékes pontot szereztek.

Futsal NB II Nyugati csoport, 2. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Dupont FC 3:3 (1:2)

Erőltetett hét vár a fiúkra, hiszen szerdán Magyar Kupa mérkőzésen fogadják a szombathelyieket (a mérkőzés 20:30-kor lesz), míg pénteken (19:45) Érden játsszák soron következő bajnokijukat.

A mérkőzés előtt írtuk:
Hazai pályán is bemutatkoznak

Galéria
FCV - Dupont fc
vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.