Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sportra fel Veszprém!

2011. július 6. 20:10 // Forrás: balatonbajnoksag.hu
Kispályás foci, streetball, falmászás és mobiltelefon-dobás is szerepel a szabadidős sportprogramok között a Balaton Bajnokságon.

A Balaton Bajnokságon (július 9.) rendhagyó módon nem csak az atlétáké lesz a Stadion a szombati versenyen. A sportolni vágyók és szeretők rengeteg lehetőséget kapnak, hogy aktívan töltsék el szabadidejüket. A labdarúgás szerelmeseinek örömére megrendezik a Balaton Bajnokság Labdarúgó Kupáta füves és műfüves pályán.

A nevezést az érdeklődök megtehetik online-módon a hivatalos honlapon. A foci mellett az új szabályrendszer szerint lebonyolításra kerülő B33 Streetball-ra is várják a jelentkezőket, melyre szintén lehet a honlapon keresztül nevezni, de természetesen a labdarúgás és kosárlabda Kupa esetében is a helyszínen lehet még nevezni a csapatoknak. A helyszíni neveztetés a labdarúgás esetében 12:30 míg a kosárlabda esetében 13:30-kor kezdődik. A győztes csapatok 1-1 tálca sört nyernek, ezzel is garantálva jókedvet.

Aki nem érzi otthon magát a labdajátékokban vagy mást is szeretne kipróbálni, annak lehetőséget nyújt a Veszprém Egyetem Falmászó Klub, hogy meghódítsa a Munkacsarnok gyakorlófalát.

A legextrémebb verseny a 18:10-kor kezdődő Mobiltelefon-dobó Bajnokság lesz, amire a nevezés csupán 1 mobiltelefon (max. 3-al lehet nevezni) és a cél minél messzebb hajítani a dobókörből az állandó bosszúságot okozó készülékeket.

A rendezők remélik, hogy megmozdul Veszprém, és egy igazán családias, jó hangulatú verseny lesz a Balaton Bajnokságon most szombaton. A szabadidős programok mellett nem szabad elfelejteni, hogy a nemzetközi atlétikai versenyen a legkiválóbb atlétáknak is szoríthatunk.

További részletek az esemény hivatalos honlapján.

vehir.hu
további cikkek
Az első ob a megújult pályán atlétika Az első ob a megújult pályán Ismét rangos atlétikai verseny házigazdája volt a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC), a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) és a Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézete. A Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságon közel kétszáz sportoló vett részt. tegnap 10:31 VEDAC-sikerek Gödöllőn atlétika VEDAC-sikerek Gödöllőn Honti Marcell és Szemán Kitti is ob-ezüstöt szerzett, remek VEDAC-os eredmények születtek a gödöllői toplista versenyen is. 2024. május 10. 13:16 Út a csúcsra – Veszprém olimpiai bajnok kalapácsvetője, Kiss Balázs története Kiss Balázs Út a csúcsra – Veszprém olimpiai bajnok kalapácsvetője, Kiss Balázs története 1972 márciusában Veszprém és az Endrődi-lakótelep is gazdagodott egy gyermekkel, aki mert nagyot álmodni. Tartsanak velünk, ismerjék meg városunk egyetlen olimpiai bajnoka, Kiss Balázs történetét – videóportré. 2024. május 10. 10:05 SVSE: egy hétvége, tizenhét érem SVSE SVSE: egy hétvége, tizenhét érem Sikeresen kezdte a májusi szereplést a Sportolj Velünk SE: az elmúlt hétvégén Győrben rendezett korosztályos területi liga első fordulójában tizenhét érmet gyűjtöttek a veszprémi fiatalok. A legeredményesebb versenyző Pandur Huba volt, aki triplázni tudott: 100 m síkfutásban, 300 m-en és 100 m gátfutásban is bajnoki címet szerzett. 2024. május 8. 14:40

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.