Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
23°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
23°C

A Balatoni Jegesmedvék csapata jótékonykodott a PUMI részére

2024. április 10. 20:07
A Balatoni Jegesmedvék jótékonysági hidegmerüléséből befolyt adományt szerda délután adták át a PUMI Veszprémi Állatvédelmi Kompetencia Központ számára.

Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos, országgyűlési képviselő  megköszönte Pribék Istvánnak, a Balatoni Jegesmedvék vezetőjének, hogy a PUMI mellé állt. Az alapítvány tavaly év végén nyitotta meg menhelyét, ami mára egy igazi közösséggé nőtte ki magát.

Ovádi folytatta: intenzív néhány hónap áll a központ mögött, hiszen számos örökbeadás történt, sokan érkeznek önkénteskedni, és ami a legfontosabb, hogy sok embert elérnek, hogy felhívják a figyelmet a felelős állattartásra, hiszen Ovádi szerint akkor lesz a kezdeményezés sikeres, ha minél több emberhez eljut az állatvédelem fontossága. Ezt segítette most a Balatoni Jegesmedvék.

Czink Vivien, a központ vezetője elmondta: tizenegy örökbefogadás történt eddig, egyre nagyobb az érdeklődés, ami örömteli. Jelenleg harminc kutyusa van a helynek.

Nyílt nap április 27-én lesz déltől háromig, ekkor mindent megtudhatunk a menhely életéről és arról, miként lehet örökbe fogadni a kedvenceket.

Szabó Eszter
Kovács Bálint
további cikkek
A múltba enged betekintést Öskün a helytörténeti kiállítás A múltba enged betekintést Öskün a helytörténeti kiállítás Szombat délelőtt ünnepélyes keretek között megnyílt a helytörténeti kiállítás, a Mecset utca 11. szám alatt. Sokak munkája a ház, hatalmas összefogás eredménye, de akit mindenképpen ki kell emelni a gyűjtemény összehozása kapcsán, az Magyar Józsefné Ilus. 2024. május 12. 10:54 A testet és a pszichét is edzik Pribék István tréningjei életmód A testet és a pszichét is edzik Pribék István tréningjei A testet edzi, a pszichét megnyutatja az az edzésforma, amit Pribék István, veszprémi személyi edző kínál, ráadásul mostantól új helyszínen, az Ibolya utcai Énidő életmód- és sportközpontban. 2024. május 11. 7:26 Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat állatvédelmi civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat állatvédelmi civil szervezetek részére Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása. 2024. május 6. 16:31 Elképesztő hangulatban telt az első veszprémi nyugdíjas majális közélet Elképesztő hangulatban telt az első veszprémi nyugdíjas majális Első alkalommal szervezték meg a nyugdíjas majálist Veszprémben, amely óriási érdeklődéssel és fantasztikus hangulatban telt szombat délután a Március 15.-i sportcsarnokban.   2024. május 5. 13:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.