Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
12°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
12°C

A legdallamosabb kvízünkkel most VeszprémFest koncertjegyet nyerhet!

2023. június 12. 13:06
Olyan ember talán nincs is a földön, aki ne szeretné a zene valamelyik műfaját! De mi a helyzet a többi stílussal? A Vehir.hu zenei kvízjátékában most bárki tesztelheti tudását, hogy a mulatóstól a komolyzenéig, kortársaktól a nagy klasszikusokig mennyire van otthon a zene tágabb világában. Aki kitölti kvízünket, és legalább 8 kérdésre jól válaszol, részt vehet a sorsoláson, ahol megnyerheti az idei VeszprémFesten fellépő Joss Stone koncertjére a három darab páros belépő egyikét.

Korábban olvasóink már letesztelhették tudásukat a sport világából, legutóbb pedig arra voltunk kíváncsiak, hogy a magyar helyesírás szabályaival mennyire vannak tisztában. Mindezt pedig nem is tét nélkül, ugyanis értékes nyereményeket sorsoltunk ki a kvízeink kitöltői között.

Most ismét egy izgalmas játékra hívjuk olvasóinkat, ezúttal viszont a nyár fesztiváljaihoz igazodva egy könnyedebb témát választottunk: a zene ezeracú világába utazunk el, a mulatóstól egészen a komolyzenéig, kortársak és nagy klasszikusok között.

13 kérdéssel készültünk, szokásunkhoz hűen most is belecsempészve néhány veszprémi vonatkozásút is. Aki pedig legalább 8 kérdésre helyesen válaszol, részt vehet a sorsolásunkon, amin megnyerheti a három darab páros belépő egyikét Joss Stone július 15-ei koncertjére a VeszprémFesten a szervezők felajánlásából.

A játék június 30-ig tart, a sorsolás július 3-án történik, ami után e-mail-ben értesítjük a nyerteseket.

vehir.hu
további cikkek
Kulka Jánost választották a nemzet színészének Kulka Jánost választották a nemzet színészének Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken. tegnap 17:01 Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse 80 évvel ezelőtt alakult meg a Magyar Királyi Honvéd Légierő 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztálya (Ezrede), melynek apropóján városunkban is megemlékezést tartottak a Magyar Tartalékosok Szövetségének Veszprém Megyei Egyesülete szervezésében. tegnap 12:50 Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? közélet Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? Csütörtökön rendezték meg az egykori gyermekkórház helyszínén, a most új funkciókat ellátó ActiCity rendezvényközpontban a Balaton Konferenciát a Pannon Egyetem és a Portfólió online gazdasági lap közös szervezésében. Az előadók gazdasági szempontból közelítették meg a Balaton szerepét, az esemény nyitóelőadását Dr. Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter tartotta.   tegnap 11:59 Szent Flórián örökségét képviselik ma is a tűzoltók tűzoltóság Szent Flórián örökségét képviselik ma is a tűzoltók Szent Flórián-nap alkalmából ünnepi állománygyűlést tartott a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, amelyen több elismerést is átadtak a megye tűzoltóinak, hivatásosoknak és civileknek is. tegnap 15:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.