Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 29. Péter
Veszprém
22°C
2024. április 29. Péter
Veszprém
22°C

Virtuális nyílt napokat tart a Pannon Egyetem

2021. február 2. 12:09 // Forrás: Pannon Egyetem
A Pannon Egyetem 2021. február 3-án, szerdán újabb virtuális nyílt nap rendezvénnyel segíti az érdeklődőket a döntésben.

A jövendőbeli hallgatókat az egyetem munkatársai és hallgatói ezúttal a Facebook felületén várják élőben, ahol minden szakmai és kevésbé szakmai kérdésre is választ kaphatnak. A decemberi első virtuális nyílt nap sikerét követően a szervezők abban bíznak, hogy a Facebook élő kapcsolattal még nagyobb közönséget sikerül elérni, és a középiskolásokat segíteni tudják a pályaorientációs kérdések megválaszolásában. 

„Az elmúlt hónapokban nagyon sok felületen megjelentünk, és részletesen ismertettük képzéseinket. A mostani nyílt nap azonban annyiban különbözik majd az eddigiektől, hogy itt meghívott vendégekkel fogunk beszélgetni olyan témákról, amik amellett, hogy érdekesek, hasznos információkat is tartalmaznak a felvételi előtt állók számára. Ezeknek a beszélgetéseknek a nézők is aktív részesei lehetnek, hiszen az élő közvetítés alatt bártan feltehetik majd a kérdéseiket a résztvevőknek” – mondta Gombás Kornél, az egyetem kommunikációs munkatársa.

A rendezvény megnyitója február 3-án, szerdán 18 órától a Pannon Egyetem Facebook oldalán lesz követhető. Ezt követően a Pannon Egyetem múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélget Dr. Gelencsér András rektor és Csillag Zsolt kancellár. 

18.20 és 18.35 között a felvételi kisokos tájékoztatót hallhatják az érdeklődők. Itt mindenről szó lesz, amit a felvételi eljárásról tudni érdemes, az információkat Gál Balázs oktatási igazgató és Fejes Lászlóné dr. Utasi Anett a Duális Képzési Központ vezetője osztja meg az érdeklődőkkel.

A Pannon Egyetem központi facebook élőjének lezárásaként az egyetem hallgatói mesélnek majd az intézmény mozgalmas és sokszínű diákéletéről. A beszélgetéseket Gombás Kornél, a rendezvény házigazdája fogja vezetni.

Az online rendezvény 19.00 órától a kari programokkal folytatódik. Itt a Pannon Egyetem 5 kara és 7 képzési helye már a saját facebook oldalán élőben mutatkozik be, és a képzési kínálaton túl a karrier lehetőségekről is igyekeznek mindent bemutatni.

vehir.hu
további cikkek
Kant 300: Az élet legnagyobb kalandja a gondolkodás Kant 300: Az élet legnagyobb kalandja a gondolkodás Hogyha elképzelünk egy filozófust, különösen olyant, aki háromszáz éve született, valószínűleg az első kép, ami beugrik, az egy poros könyvtár épületében lassú, csigatempóban bogarászó személy, aki olykor elmélázik azon is, van-e egyáltalán értelme a bogarászásnak; vagy esetleg egy közhelyes, tarka réten, domboldalon, a messzi égbe tekintő elme, aki a lét alapkérdésein töri fejét. De arra bizonyosan senki sem gondol, hogy a mai filozófusok úgy fogalmaznak a háromszáz éves Kantról, hogy: kortársunk. Márpedig ez volt az ismétlődő kulcsszó az MTA VEAB Filozófiai Munkabizottságának és a Pannon Egyetem HTK Társadalomtudományi Intézetének közös konferenciáján. tegnap 18:22 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Veszprémben rendezik meg a hétvégén a 13. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjét. 2024. április 20. 14:15 1% az esély a világháborúra 1% az esély a világháborúra Dr. Resperger István biztonságpolitikai szakértő Háború és béke címmel tartott előadást a Pannon Egyetemen kedden, ahol Tolsztoj művének elemzése helyett sokkal inkább a világ konfliktusos régiói kerültek terítékre. Ukrajnára, az arab térségre és Tajvanra egyaránt kitért az országosan is elismert szakember, miközben a globális atomháború valós fenyegetésének esélyét is számba vette. 2024. április 19. 22:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.