Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Epilepsziás macskának keresnek új gazdát

2018. január 21. 4:03
A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat. Múlt hét után most ismét másodszorra mutatunk be egy gazdára váró házikedvencet.

Dóri múlt év november végén került az egyesület gondozásába. Állatbarátok kértek számára segítséget, mivel Dóri folyamatosan nekirohant egy ház ajtajának, szemmel láthatólag nagy baj volt vele. Dóri epilepsziás, gyógyszeres kezelést kap, teljesen tünetmentes. Menhelyre kivinni nem lehetett, elhelyezése eddig megoldatlan volt. Bekerülésekor kedves volt, azonban a ketrectartás teljesen megviselte, egy "morgós kisasszony" lett belőle.

Fotó: facebook, állatvédő egyesület VeszprémFotó: facebook, állatvédő egyesület Veszprém

A macska gazdikereső. Szigorúan benti tartással, örökbefogadási szerződéssel fogadható örökbe. "Türelmes gazdit keresünk, akinek van ideje kivárni, míg Dóri ismét nyit az ember felé. Epilepsziája miatt naponta 2x kell gyógyszert kapnia, amit nedves eledelre szórva szépen, magától bevesz. Gyógyszer költsége 2 hónapra 500.- forint"- írja Facebook oldalán az egyesület.

Ha szeretné örökbefogadni Dórit, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 368 0744 vagy 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.