Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Már keresik az idei Utcazene fellépőit

2017. május 25. 12:43
Június 18-ig van lehetősége az akusztikus produkciókkal nevező zenekaroknak, egy adag fellépő neve is kiderült.

"2017-ben is keresik a szervezők azon akusztikusan is megszólalni bíró formációkat, akik az elmúlt 18 évhez hasonlóan részt szeretnének venni egy négy napon át tartandó versengésben, naponta egyszer szórakoztatni a nagyérdeműt, és elkápráztatni a zsűrit a produkciójukkal.

A jelentkezők közül, a 20 kiválasztottat július 19. és 22. között Veszprém vendégül látja, számukra naponta kétszeri étkezést és szállást biztosít, illetve a legjobbakat 1 000 000 Ft összdíjazásban részesíti: 500 000 Ft sorsáról a háromtagú szakmai zsűri dönt, 500 000 Ft-ot pedig a fesztivál közönsége ítél oda az általuk legjobbnak ítéltnek. A két kategória győztese természetesen ugyanaz is lehet"- áll az elmenyem.hu felhívásában, ahol jelentkezni is lehet.

Az oldal azt is írja, hogy megvannak az első fellépők is az idei veszprémi utcazene fesztiválra. Róluk van szó:

Lovely Quinces, Rob Longstaff, Son of Dave, Daniel Docherty, Das Universal Druckluft Orchester, Ceux Qui Marchent Debout, The Hillbilly Moonshiners, King Size Slim, Sean Koch Trio, Roots Rising, The Trouble Notes, Will and the People, The Tibbs,Ziia & the Swing Mates, Moonshiners, L'entourloop, Echo Town, CC Smugglers, Lyre Le Temps, Omnivolant

Az idei Utcazene Fesztivált július 19. és 22. között rendezik Veszprém belvárosában.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.