Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 16. Botond, Mózes
Veszprém
13°C
2024. május 16. Botond, Mózes
Veszprém
13°C

„Ki visszaadja, amit lát, kit megérint a nagyvilág”

2017. május 10. 4:30
Kiállítást nyitottak meg a Pannon Egyetemen a Pannon Egyetem Fényképészkörének munkáiból. A kiállítók az utóbbi időben készült kedvenc képeik közül válogattak.

Az ünnepélyes és nagy érdeklődéssel kísért kedd esti megnyitón Tál Dominik, a fényképészkör megbízott vezetője köszöntötte a vendégeket és a kiállítókat. Köszönetet mondott támogatóiknak, akik a kiállítás megszervezésében is segítségükre voltak.

Tál DominikTál Dominik

Rupert Tamás, a fényképészkör alapító elnöke a PEF történetét elevenítette fel. A Fényképészkör 2009 februárban kezdte meg munkáját, azóta rengeteget fejlődött. 2009 szeptembere óta az öntevékeny körök közé tartoznak. A 2009/10-es tanévben sokszor járták a várost fényképezőgéppel a kézben, és jobb szemmel a keresőn át látták meg azt a világot, amit csak is a fényképészet képes megfogni.

Ruppert TamásRuppert Tamás

Több egyetemi hallgatóról is készítettek portfóliókat, voltak egyetemi rendezvényeken, megmozdulásokon és próbáltak a tőlük telhető legjobb módon exponálni az előttük zajló eseményeket.

Pannon Egyetem FényképészkörPannon Egyetem Fényképészkör

Rupert Tamás megnyitó beszédében elmondta: öröm látni, hogy az elmúlt 8 év változásai ellenére is megmaradt egy jó csapat. Minden tag a hobbijának él, a saját és mások szórakoztatására fotóznak.

Idén is sikerült a fényképészkör tagjainak színvonalas kiállítással készülniük. További sikereket és „hosszú virágzást” kívánva a kulturális csapatnak nyitotta meg Rupert Tamás a fényképészkör első 2017-es kiállítását.

Bircher ZsófiaBircher Zsófia

A megnyitón kulturális műsorral közreműködött Bircher Zsófia, mérnökinformatikus hallgató. Előadásában hallhattuk az eseményhez illő, Aranyosi Ervin A fénykép örök című versét.

Krónusz-Riskó Annamária
Domján Attila
további cikkek
Az igazi kincs Isten és Krisztus ismerete Az igazi kincs Isten és Krisztus ismerete Gizella királyné példája mutatja meg nekünk, mit jelent mindent odaadni Krisztusért és boldogságra lelni a szolgálatban – hangsúlyozta Dr. Udvardy György veszprémi érsek a Gizella Napok ünnepségsorozat nyitó szentmiséjén. tegnap 10:33 Díjeső hullott a Kabóca Bábszínházra és alkotóira a kaposvári nemzetközi színházi fesztiválon Díjeső hullott a Kabóca Bábszínházra és alkotóira a kaposvári nemzetközi színházi fesztiválon Óriási érdeklődés mellett, nagy sikerrel zajlott május 6-10. között a XI. Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé, ahol 25 előadás, valamint változatos szakmai- és kísérőprogramok közül válogathatott a közönség. 2024. május 13. 8:51 Német nemzetiségi gálát tartottak a Hangvillában német nemzetiség Német nemzetiségi gálát tartottak a Hangvillában A Gizella-napok zárónapján, vasárnap a Hangvillában a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat is képviseltette magát. A gála színvonalas műsorára rendkívül sokan voltak kíváncsiak, mondhatni a csilláron is lógtak. 2024. május 13. 14:15 A múltba enged betekintést Öskün a helytörténeti kiállítás A múltba enged betekintést Öskün a helytörténeti kiállítás Szombat délelőtt ünnepélyes keretek között megnyílt a helytörténeti kiállítás, a Mecset utca 11. szám alatt. Sokak munkája a ház, hatalmas összefogás eredménye, de akit mindenképpen ki kell emelni a gyűjtemény összehozása kapcsán, az Magyar Józsefné Ilus. 2024. május 12. 10:54

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.